Γεωργιάδης: Απειλούν τη ζωή μου, αλλά δεν θα αλλάξω τις ιδέες μου

3 λεπτά ανάγνωση
15 Μαρτίου 2017

«Δεν ήταν επίθεση για το “θεαθήναι”, ήταν κανονικό τρομοκρατικό χτύπημα και φαντάζομαι θα ακολουθήσει και προκήρυξη» ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης για την έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού με γκαζάκια τα ξημερώματα στο βιβλιοπωλείο του στην Κηφισιά.

Μιλώντας στον ρ/σ Alpha, ο κ. Γεωργιάδης εκτίμησε πως η επίθεση συνδέεται με τη δημόσια υποστήριξη που εξέφρασε προς τον κ. Τόσκα για την εκκένωση των καταλήψεων.

«Ενοχλώ και θέλουν να με τρομοκρατήσουν, απειλούν τη ζωή μου αλλά δεν θα αλλάξω τις ιδέες μου, δεν μπορώ να ζήσω με τον τρόμο, η Δημοκρατία προχωράει» σημείωσε, αν και σημείωσε πως φοβάται η οικογένειά του και οι εργαζόμενοί του.
Όπως είπε, είναι η πρώτη φορά που προηγήθηκε τηλεφώνημα και εκτίμησε πως ήταν τύχη που εξερράγησαν μόνο τα τρία από τα οκτώ γκαζάκια κι έτσι προκλήθηκαν περιορισμένες ζημιές.

«Είναι εντυπωσιακό ότι εμείς έχουμε ισχυρή ασφάλεια και το τζάμι ράγισε, που είναι πολύ δύσκολο να γίνει. Έκλεισε ο δρόμος για κάποιες ώρες από την αστυνομία και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία. Έχουμε πάθει υλικές ζημιές αλλά προχωράμε. Ήταν τρομοκρατικό χτύπημα δεν υπάρχει αμφιβολία» πρόσθεσε.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αχαΐα: Δύο συλλήψεις για τη φωτιά – Ομολόγησε ένας 19χρονος

Σε δύο συλλήψεις, ενός 27χρονου και ενός 19χρονου, για τη φωτιά στα

Πάτρα: Συνελήφθη ένας 25χρονος για εμπρησμό

Λίγο μετά τις 17:00 συνελήφθη ένας 25χρονος, κάτοικος Αχαΐας, την ώρα που

Λ. Λαζόπουλος για επαναφορά Χρυσοχοΐδη – Γεωργιάδη: «Τέξας…»

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει τον ανασχηματισμό και την επαναφορά Χρυσοχοΐδη – Γεωργιάδη