Κ. Χατζηδάκης: Τον Νοέμβριο η συζήτηση με τρόικα για πλειστηριασμούς

2 λεπτά ανάγνωση
29 Αυγούστου 2013

Το φλέγον ζήτημα της μερικής άρσης της απαγόρευσης των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία δεν θα τεθεί στις επικείμενες συζητήσεις με την τρόικα τον Σεπτέμβριο, αλλά τον Νοέμβριο, δήλωσε την Πέμπτη ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης.

Ο Κ. Χατζηδάκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, επανέλαβε ότι το θέμα της άρσης των πλειστηριασμών θα τεθεί στην τρόικα τον Νοέμβριο, επειδή η ισχύουσα ρύθμιση λήγει στα τέλη του χρόνου. Η νέα ρύθμιση θα πάει προς ψήφιση στη Βουλή τον Δεκέμβριο.

Διαβεβαιώνοντας ότι θα προστατευθεί η πρώτη κατοικία των αδύνατων, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι τα δύο κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά και τα συναρμόδια υπουργεία θα είναι ενήμερα για τις συνομιλίες που θα διεξαχθούν και τις ρυθμίσεις που θα προωθηθούν.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

MSCI: Τί σημαίνει η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά

Η αναβάθμιση από τον MSCI σε ανεπτυγμένες αγορές προσελκύει επενδύσεις και βελτιώνει

Επιτόκια Fed και ECB: Τί σημαίνουν για την Ελλάδα, δάνεια και ανάπτυξη

Οι αποφάσεις επιτοκίων από FED και ΕΚΤ επηρεάζουν άμεσα δάνεια, επενδύσεις, ανάπτυξη

Morgan Stanley: Overweight στην Ελλάδα – Γιατί προτείνει τράπεζες μετά την αναβάθμιση του MSCI

Η Morgan Stanley διατηρεί σύσταση overweight για την Ελλάδα.