Κ. Χρυσόγονος: Πρόωρες εκλογές ή δημοψήφισμα

2 λεπτά ανάγνωση
4 Απριλίου 2015

Σαφή υπαινιγμό για διεξαγωγή πρόωρων εκλογών ή δημοψηφίσματος, αν η συμφωνία της Αθήνας με τους δανειστές δεν είναι με καλύτερους όρους, άφησε ο Κώστας Χρυσόγονος.

«Εάν τελικώς οι δανειστές ακολουθήσουν μια αδιάλλακτη γραμμή επιμένοντας στο email Χαρδούβελη ή και σε χειρότερα, εκεί είναι σαφές ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να τα ψηφίσει αυτά», είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Mega.

«Έχουμε λαϊκή εντολή για να φέρουμε καλύτερο αποτέλεσμα. Αν το φέρουμε πηγαίνουμε στη Βουλή. Αν δεν το φέρουμε θα πρέπει να αναζητηθεί λαϊκή εντολή…», τόνισε ο κ. Χρυσόγονος, αναφερόμενος στη διαπραγμάτευση.

Όπως υπογράμμισε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει εντολή να ψηφίσει όσα αναφέρονται στο email Χαρδούβελη ή χειρότερα και σε περίπτωση που οι δανειστές επιμείνουν «Τότε θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του το εκλογικό σώμα»

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

Στα €362,8 δισ. το Δημόσιο Χρέος το 2025

Στα 362,8 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος στο τέλος του 2025,

Μ. Χριστοδουλάκης: «To ΠΑΣΟΚ έχει στόχο να κερδίσει τις εκλογές»

Ο Μανώλης Χριστοδουλάκης ξεκαθάρισε ότι το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής στοχεύει στην