Και ο Πολάκης τον χαβά του: «Ντροπή και ξεφτίλα… δεν θα σας σώσει τίποτα κύριοι της κυβέρνησης»

2 λεπτά ανάγνωση
24 Σεπτεμβρίου 2020

Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης είναι η φωνή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Facebook. Και τι φωνή! Αγριοφωνάρα! Το αγαπημένο του θέμα είναι τα βρισίδια στα ΜΜΕ. Επανήλθε λοιπόν με πύρινη ανάρτηση.

ΠΕΤΣΟΤΑΙΣΜΑ, ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ….

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, που συνεχίζεται με «εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία των νοσοκομείων «για τη δεύτερη φάση της πανδημίας…(φωτό 3-6)

Η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων ΦΕΡΝΕΙ ΔΙΑΤΑΞΗ (φωτό 1-2) σε νομοσχέδιο για τις φυσικές καταστροφές, ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΤΣΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΜΜΕ για να συνεχίζουν τα βοθροκάναλα και τα σάιτ τους να λιβανίζουν το «Μωϋσή»

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ !!! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ. Ολο το λιβανιστήρι θα το κάνει στάχτη και μπούρμπερη η σκληρή πραγματικότητα της κρίσης και των προβλημάτων που ΑΔΥΝΑΤΕΙΤΕ να λύσετε !!!

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ – Πτώση για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Eν αναμονή των ανακοινώσεων για τα νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα

«Εμπάργκο» στα ΜΜΕ κάνει η Μ. Καρυστιανού 

Σε μια κίνηση τακτικής που αναμένεται να συζητηθεί προχωρά η Μαρία Καρυστιανού,

Ν. Φαραντούρης: «Δεν σκοπεύω να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές»

«Μην προεξοφλούμε “κυοφουρούμενα” κόμματα και πρωτοβουλίες», τονίζει ο Ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Φαραντούρης,