Και πάλι πάνω από τις 950 μονάδες το ΧΑ – Σε ικανοποιητικά επίπεδα ο τζίρος

3 λεπτά ανάγνωση
9 Φεβρουαρίου 2022

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιούνται οι συναλλαγές στο άνοιγμα της σημερινής συνεδρίασης, με την αγορά να διασπά ανοδικά τα επίπεδα των 950 μονάδων, εν μέσω θετικού κλίματος στις ευρωπαϊκές αγορές.

O Γενικός Δείκτης Τιμών στις 11:00, διαμορφώνεται στις 955,28 μονάδες σημειώνοντας άνοδο 1,40%. Η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 12,79 εκατ. ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημειώνει άνοδο σε ποσοστό 1,42%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύεται σε ποσοστό 0,66%.

Άνοδο καταγράφουν όλες οι μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης. Τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι μετοχές της Πειραιώς (+2,58%), της Μυτιληναίος (+2,42%), της Eurobank (+2,10%), της ΔΕΗ (+1,76%), του ΟΠΑΠ (+1,71%) και της Coca Cola HBC (+1,67%).

Ανοδικά κινούνται όλοι οι επιμέρους δείκτες και τη μεγαλύτερη άνοδο σημειώνουν οι δείκτες του Εμπορίου (+2,47%), των Ταξιδιών (+1,60%) και των Βιομηχανικών Προϊόντων (+1,53%).

Ανοδικά κινούνται 51 μετοχές, 9 πτωτικά και 18 παραμένουν σταθερές.

Τη μεγαλύτερη άνοδο καταγράφουν οι μετοχές: Λάνακαμ (+9,71%) και Space Hellas (+3,56%), ενώ τη μεγαλύτερη πτώση σημειώνουν οι μετοχές: Βιοκαρπέτ (-6,92%) και Δομική Κρήτης (-2,44%).

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή στο Χρηματιστήριο με «οδηγό» ενέργεια και τουρισμό – Κλείσιμο σε θετικό έδαφος

Σε δύο διαφορετικές φάσεις εξελίχθηκε η πρώτη συνεδρίαση της εβδομάδας στη Λεωφόρο

Χρηματιστήριο: Μεταβλητότητα και τραπεζικές πιέσεις, αλλά θετική εβδομάδα για τον ΓΔ

Με ήπια κέρδη αλλά έντονη μεταβλητότητα ολοκληρώθηκε η εβδομάδα στη Λεωφόρο Αθηνών.

Χρηματιστήριο: Βουτιά 2,4% και τραπεζικό sell-off 4,6% υπό τη σκιά της ενεργειακής κρίσης

Σε νέο κύμα ισχυρών ρευστοποιήσεων οδηγήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών.