Και πάλι στην Κύπρο το Γιαβούζ

3 λεπτά ανάγνωση
3 Οκτωβρίου 2019

Το τουρκικό γεωτρύπανο πλέει κοντά στην Κύπρο κι όπως φαίνεται θα επιστρέψει στη γνωστή θέση δυτικά της Κύπρου, για να κάνει όπως λένε οι Τούρκοι νέα γεώτρηση.

Σύμφωνα με το militaire.gr, την επιστροφή του Γιαβούζ είχε προαναγγείλει ο υπουργός Ενέργειας, Φατίχ Ντονμέζ.

«Οι ομάδες μας δουλεύουν με μεγάλη αφοσίωση μέρα νύχτα για να δώσουν τα χαρμόσυνα νέα στον λαό μας. Το Γιαβούζ τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει την γεώτρηση του στο νέο του σημείο. Και το Ορούτς Ρέις ολοκλήρωσε το 30% της εργασίας του στη δική του περιοχή ανατολικά της Αττάλειας. Και το Φατίχ αυτή τη στιγμή έφτασε κάτω από τα 4 χιλιάδες μέτρα» δήλωσε.

«Κάθε τρυπάνι που χτυπάμε υπόγεια είναι υπογραφή για το φωτεινό μέλλον της Τουρκίας. Κάτω από αυτή την υπογραφή υπάρχει ο μόχθος και η πίστη των 82 εκατομμυρίων» κατέληξε.

Η Τουρκία κλιμακώνει την ένταση σ’όλα τα επίπεδα. Στο Αιγαίο οι παρενοχλήσεις των ελληνικών δυνάμεων που συμμετέχουν στην άσκηση Παρμενίων είναι συνεχόμενες. Τώρα στέλνει και το Γιαβούζ στην Κύπρο.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι παρούσα με ευθύνη και ισχύ όπου την καλεί το εθνικό καθήκον»

Με μία αναφορά σε όσα δραματικά εξελίσσονται στο Ιράν, στη Μέση Ανατολή

Κ. Μητσοτάκης στη Βουλή με φόντο τη Μέση Ανατολή – Μήνυμα στήριξης στην Κύπρο και ανησυχία για την οικονομία

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να μιλήσει στη Βουλή.

Η Eurobank επιβραβεύει τους πελάτες της και στην Κύπρο

Η Eurobank είναι ο πρώτος ελληνικός τραπεζικός όμιλος που επεκτείνει το πρόγραμμα