Καλύτερα των προβλέψεων τα αποτελέσματα των stress tests

2 λεπτά ανάγνωση
27 Οκτωβρίου 2015

Τα αποτελέσματα που θα έχουν οι ελληνικές τράπεζες στα τεστ αντοχής, τα γνωστά stress tests, θα είναι καλύτερα από τις προβλέψεις, δήλωσε ανώνυμα στο πρακτορείο Reuters υψηλόβαθμοστέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος.

«Τα αποτελέσματα των stress tests που διενεργεί η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στις τέσσερις συστημικές τράπεζες της Ελλάδας θα είναι καλύτερα των προσδοκιών» φέρεται να δήλωσε συγκεκριμένα αξιωματούχος από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοσίευμα εμφανίστηκε την ώρα που βρίσκεται στην Ελλάδα ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Β. Ντομπρόφσκις, με κυριότερο θέμα στην ατζέντα του την ανακεφαλαιοποίηση των ελληνικών τραπεζών.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των stress tests για τις ελληνικές τράπεζες αναμένεται το προσεχές Σάββατο στις 11.30 το πρωί.

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί οι τράπεζες “πέταξαν” +10% στο ΧΑ – Έρχεται συνέχεια;

Εκρηκτική άνοδο κατέγραψε ο τραπεζικός κλάδος στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με τα τραπεζικά

Χρηματιστήριο: Ράλι 6,58% με τζίρο-ρεκόρ και άλμα τραπεζών

Σε τροχιά ισχυρής ανάκαμψης κινήθηκε η Λεωφόρος Αθηνών.

Χρηματιστήριο: Ράλι +5% με οδηγό τις τράπεζες μετά την εκεχειρία

Ισχυρή ανοδική αντίδραση καταγράφει το Χρηματιστήριο Αθηνών.