Καμμένος: Να μην δοθεί τηλεοπτική άδεια στον Καλογρίτσα

2 λεπτά ανάγνωση
11 Ιουλίου 2016

Να μην δοθεί τηλεοπτική άδεια στον Χρήστο Καλογρίτσα, γιατί είναι εργολάβος, ζήτησε σήμερα ο Πάνος Καμμένος με συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Alpha παρότι, όπως είπε, είναι κουμπάρος του.

«Πιστεύω» πρόσθεσε ο κ. Καμμένος «ότι οι κατασκευαστές δεν μπορούν να έχουν και μέσα ενημέρωσης».

Ο κύριος Καλογρίτσας, που εχει χαρακτηριστεί απο μερίδα του τύπου ως ο κόκκινος εργολάβος, λόγω των διαχρονικών σχέσεων του παλιά με το ΚΚΕ και τώρα με στελέχη του Συριζα, είναι μεταξύ των 11 που έχουν υποβάλλει φακέλους για τηλεοπτικές άδειες.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να δοθούν και άλλες τηλεοπτικές άδειες – πέραν των τεσσάρων – άφησε σήμερα, μέσω του ΣΚΑΪ, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Βαγγέλης Αποστόλου.

“Αν η αγορά δείξει οτι αντέχει παραπάνω κανάλια θα το δούμε” είπε, αλλά δεν θέλησε να πάρει θέση για το κλείσιμο καναλιών και τον κόσμο που θα μείνει στο δρόμο, λέγοντας οτι “το θέμα ειναι αρμοδιότητας του κυρίου Παππά”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμμένος: «Ο Γ. Βαρουφάκης είχε συμφωνήσει για Grexit»

Η συνέντευξη του Πάνου Καμμένου και οι αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Παππάς: Πολιτική δίκη για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος

Ο Νίκος Παππάς χαρακτηρίζει πολιτική την δίωξή του, ενώ οι συνήγοροί του

Ομόφωνα ένοχοι Παππάς – Καλογρίτσας

Ομόφωνα ένοχος κρίθηκε από το Ειδικό Δικαστήριο, τόσο ο πρώην υπουργός Επικρατείας