Καμμένος: «Όταν έρθει η ώρα δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού»

2 λεπτά ανάγνωση
1 Ιουλίου 2018

Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από την κυβέρνηση, με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών, άφησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και επικεφαλής των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, σε ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Όπως είπε, για τους Ανεξάρτητους Έλληνες το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο και σημείωσε ότι «όταν έρθει η ώρα δεν θα προδώσουμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού ο οποίος μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό».

Αποσαφήνισε μάλιστα ότι «όταν έρθει η ώρα αυτή τη λαϊκή εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε, την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».

Αναφερόμενος στα συλλαλητήρια και στις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ότι σε αυτά μετέχουν ως επί το πλείστον φασίστες, σημείωσε πως υπάρχουν και τέτοια στοιχεία, αλλά η πλειοψηφία των συμμετεχόντων είναι πατριώτες.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κ. Τσουκαλάς: «Ο Κ. Μητσοτάκης είναι βαρίδι για τη χώρα – Η Ελλάδα χρειάζεται άμεσα εκλογές»

«Όταν η κοινοβουλευτική πλειοψηφία μετατρέπεται σε δεδηλωμένη ελεγχόμενων από τη δικαιοσύνη, ανακύπτει

Αλ. Τσίπρας: «Έπρεπε να είχα κλείσει τις τράπεζες την επομένη των εκλογών»

«Έπρεπε να είχα κλείσει τις τράπεζες την επομένη των εκλογών», δήλωσε ο

Π. Μαρινάκης: «Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας»

Η δημόσια συζήτηση γύρω από την πορεία της χώρας, την πολιτική σταθερότητα