Καταδικάστηκε η 34χρονη για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας

3 λεπτά ανάγνωση

Καταδικάστηκε η 34χρονη, η οποία κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και σεξουαλικής κακοποίησης της 10χρονης, στη Θεσσαλονίκη, τον Ιούνιο του 2020. Η ποινή που της επέβαλε είναι  κάθειρξη 21 ετών και 7 μηνών, με εκτιτέα τα 20 έτη.

Το δικαστήριο την έκρινε  ομόφωνα ένοχη για αρπαγή ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, έκθεση, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστικά ιδία χρήση. Απαλλάχθηκε μόνο για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της ανάμειξης του σε ποτό, με σκοπό τη διάθεσή του.

Δεν της αναγνωρίστηκε  κανένα ελαφρυντικό και η έφεση αποφασίστηκε να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη. Ο 41 ετών συγκατηγορούμενός της, ο οποίος καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών για συνέργεια στην αρπαγή, το Δικαστήριο δεν του χορήγησε ελαφρυντικό, αλλά αποφάσισε να αναστείλει την εκτέλεση της ποινής ενόψει του εφετείου. Κατά της απόφασης άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γεωργιάδης σε Πέρκα: «Γιατί κλαίγεστε και λέτε ότι σας απήγαγε το Ισραήλ; – Για τις σέλφι πήγατε»

Σύγκρουση για τη Λωρίδα της Γάζας είχε στην Ολομέλεια της Βουλής ο

Υμηττός: Απήγαγαν γιο γνωστού επιχειρηματία – Γνωστός τράπερ ανάμεσα στους συλληφθέντες

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες της απαγωγής-αστραπή που σημειώθηκε το πρωί της 6ης

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: «Η κόρη μου απήχθη», υποστηρίζει η μητέρα της

Καμία επαφή με την 27χρονη κόρη της Αναστάζια-Πατρίτσια η οποία εξαφανίστηκε στην