Καυτές πατάτες έρχονται για Πολάκη και Καμμένο στη Βουλή: Τι θα κάνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

3 λεπτά ανάγνωση
11 Απριλίου 2019

Τρεις σημαντικές υποθέσεις έρχονται για συζήτηση την επόμενη Πέμπτη στην επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής και μια μέρα μετά  την επόμενη Παρασκευή στην Ολομέλεια.

Η πρώτη αφορά  την άρση ασυλίας του πρώην υπουργού υγείας Ανδρέα Λοβέρδου για την υπόθεση Novartis. Η δεύτερη υπόθεση αφορά την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη  για την καταγραφή της τηλεφωνικής επικοινωνίας του με τον διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα. Η τρίτη υπόθεση αφορά την μήνυση  κατά του πρώην Υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου από τον εκδότη Γιάννη Κουρτάκη για συκοφαντική δυσφήμηση .

Για  τον Ανδρέα Λοβέρδο είναι δεδομένη η στάση που θα κρατήσει τόσο ο  ΣΥΡΙΖΑ όσο και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, αφού ο κ. Λοβέρδος και το ΚΙΝΑΛ  έχουν  ταχθεί υπέρ της άρσης ασυλίας του. Ετσι  το ενδιαφέρον στρέφεται στη  στάση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για την άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη  , όσο και για την  άρση ασυλίας του Πάνου Καμμένου.

Μάλιστα για τον κ. Καμμένο το ενδιαφέρον θα  είναι ακόμη πιο έντονο καθώς για πρώτη φορά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα κληθούν ν  αποφασίσουν για την άρση ή μη  της ασυλίας του από τότε που έπαψε να είναι κυβερνητικός εταίρος… Διαβάστε περισσότερα στο Dailypost.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 26,4% και προς 3η θητεία η ΝΔ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης με 31,5%

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Interview για το POLITIC έρχεται να αποτυπώσει ένα

Marc: Στο 31,4% η ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης “ανέβασε” τα ποσοστά του στην καταλληλότητα στο 32,6%

Σταθερή ανάκαμψη για τη Νέα Δημοκρατία που φτάνει πλέον στο 31,4% στην

Οι δημοσκοπήσεις δεν κυβερνούν· καταγράφουν

Η Ελλάδα μπορεί να παράγει περισσότερες δημοσκοπήσεις από κάθε άλλη ευρωπαϊκή χώρα,