Κέρδη 1% για τον Nikkei

1 λεπτό ανάγνωση
3 Φεβρουαρίου 2021

Με άνοδο έκλεισε το χρηματιστήριο στο Τόκιο, χάρη κυρίως στα καλά αποτελέσματα χρήσεως τα οποία ανακοίνωσαν ιαπωνικές εισηγμένες και τις προσδοκίες ότι θα υπάρξει νέο πακέτο τόνωσης της οικονομίας των ΗΠΑ, που έχει υποστεί πλήγμα από τον αντίκτυπο της πανδημίας του νέου κορονοϊού.

Ο δείκτης Nikkei έκλεισε με άνοδο 284,33 μονάδων (+1,00%), στις 28.646,50 μονάδες. Ο ευρύτερος δείκτης Topix, ενδεικτικός της γενικής τάσης, έκλεισε με άνοδο 24,07 μονάδων (+1,30%), στις 1.871,09 μονάδες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Κέρδη 1% για τον Nikkei

1 λεπτό ανάγνωση
9 Οκτωβρίου 2013

Με άνοδο 1% έκλεισε σήμερα ο δείκτης Nikkei στο χρηματιστήριο του Τόκιο, ανακάμπτοντας από τα χαμηλότερα επίπεδα πέντε εβδομάδων. Ώθηση στο επενδυτικό κλίμα έδωσε η είδηση ότι ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα θα διορίσει την Τζάνετ Γέλεν στην προεδρία της Fed.

Ο Nikkei έκλεισε στις 14.037,84 μονάδες, έχοντας υποχωρήσει μέχρι τις 13.751,85 μονάδες στην αρχής της συνεδρίασης. Υπενθυμίζεται πως χθες βυθίστηκε στο χαμηλό πέντε εβδομάδων των 13.748,94 μονάδων.

Με άνοδο της τάξεως του 1,5% στις 1.166,90 μονάδες έκλεισε και ο ευρύτερος δείκτης Topix.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρυσός κοντά στα $5.000 με μικρές διακυμάνσεις

Σταθεροποιητικά κινείται ο χρυσός κοντά στα ιστορικά υψηλά, με τους επενδυτές να

Ανθεκτικός αλλά επίμονος πληθωρισμός: Το «αγκάθι» που δεν υποχωρεί σε ΗΠΑ και Ευρώπη

Ο πληθωρισμός μπορεί να έχει αποκλιμακωθεί από τα υψηλά της περιόδου 2022-2023,

Fed και ΕΚΤ σε κρίσιμο σταυροδρόμι: Ενέργεια, πληθωρισμός και το δύσκολο δίλημμα των επιτοκίων

Σε ένα ιδιαίτερα περίπλοκο οικονομικό περιβάλλον καλούνται να κινηθούν η Fed και