Κλειστό λόγω κορωνοϊού σήμερα το Λούβρο

3 λεπτά ανάγνωση
1 Μαρτίου 2020

Το Λούβρο, το μουσείο με τους περισσότερους επισκέπτες παγκοσμίως, παρέμεινε κλειστό σήμερα, για όλη την ημέρα, καθώς οι εργαζόμενοι του επικαλέστηκαν το δικαίωμα να μην εργαστούν εξαιτίας της επιδημίας του νέου κοροναϊού, ανακοίνωσε η διεύθυνση.

“Το μουσείο του Λούβρου δεν μπορεί να ανοίξει σήμερα 1η Μαρτίου” εξήγησε σε ένα δελτίο τύπου η διεύθυνση, χωρίς να διευκρινίσει εάν το μουσείο θα ανοίξει αύριο Δευτέρα ή όχι.

Το δημοφιλές μουσείο δεν μπόρεσε να ανοίξει σήμερα το πρωί μετά τη συνέλευση των εργαζομένων του, οι οποίοι, ανήσυχοι για την επιδημία, ψήφισαν “σχεδόν ομόφωνα” υπέρ του δικαιώματος να αποχωρήσουν από την εργασία τους οι περίπου 300 υπάλληλοι που ήταν παρόντες, σύμφωνα με τον Κριστιάν Γκαλανί, μέλος του προσωπικού του Λούβρου.

“Το Λούβρο είναι ένας περιορισμένος χώρος, που υποδέχεται περισσότερους από 5000 επισκέπτες την ημέρα, επομένως υπάρχει μια πραγματική ανησυχία εκ μέρους των εργαζομένων” τόνισε ο Γκαλανί.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γ. Πετράκος: «Ο covid ήταν φτιαχτός, πέθαναν από τα νοσοκομεία, όχι από κορωνοϊό – Φοβάμαι μην αλλοιωθεί η φύση μου»

Ο Γρηγόρης Πετράκος επανήλθε με νέες αμφιλεγόμενες δηλώσεις γύρω από την πανδημία,

Το Λούβρο ξανά στο στόχαστρο: Η νέα ληστεία – αστραπή και η σκοτεινή ιστορία των κλοπών στο πιο διάσημο μουσείο του κόσμου

Η νέα κλοπή στο Μουσείο του Λούβρου συγκλόνισε το Παρίσι και ολόκληρο

«Η εξάπλωση του Καρυστιανισμού»

Ο συνδυασμός ήταν ακαταμάχητος, ευφυέστατος και τρομακτικός. Πρώτον, και πάνω από όλα,