Κομισιόν: Προειδοποιεί για σοβαρή αναταραχή από ένα σκληρό Brexit

2 λεπτά ανάγνωση
5 Αυγούστου 2019

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι ανοικτή σε συνομιλίες με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον για την αποτροπή ενός σκληρού Brexit που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή οικονομική αναταραχή, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Ωστόσο, η εκπρόσωπος επανέλαβε ότι η συμφωνία, που έχει ήδη συναφθεί για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ, δεν είναι ανοικτή προς διαπραγμάτευση.

«Αλλά είμαστε ανοικτοί να μιλήσουμε για την πολιτική διακήρυξη», δήλωσε η Μίνα Αντρέεβα σε ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Η συμφωνία για το Brexit είναι “η καλύτερη δυνατή”, δηλώνει εκπρόσωπος της Κομισιόν

Η συμφωνία που συνήφθη για την αποχώρηση της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι «η καλύτερη δυνατή» και δεν είναι ανοικτή προς διαπραγμάτευση, αλλά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι έτοιμη να συνομιλήσει με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Κομισιόν.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιστρέφει η Βρετανία στην «αγκαλιά» της ΕΕ;

Η απρόβλεπτη φύση του Ντόναλντ Τραμπ οδηγεί τη Βρετανία προς την σταθερά

Ευρώπη: Ο φόβος ύφεσης επιστρέφει – Τί σημαίνει για την Ελλάδα

Ο φόβος της ύφεσης επανέρχεται δυναμικά στην Ευρώπη.

S&P: Ενεργειακό σοκ φέρνει πληθωρισμό 5% – Κίνδυνος ύφεσης στην Ευρώπη – Στο επίκεντρο η Ελλάδα

Η ενεργειακή κρίση από τη Μέση Ανατολή ανατρέπει την ανάκαμψη της Ευρώπης,