Ζ. Κωνσταντοπούλου: «Πρακτικές συγκάλυψης δεν θα γίνουν αποδεκτές»

2 λεπτά ανάγνωση
27 Φεβρουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η φράση της Ζωής Κωνσταντοπούλου «πρακτικές συγκάλυψης δεν θα γίνουν αποδεκτές» αποτελεί μια βαριά θεσμική κατηγορία, η οποία, όταν δεν συνοδεύεται από συγκεκριμένα και τεκμηριωμένα στοιχεία, κινδυνεύει να λειτουργήσει περισσότερο ως πολιτικό σύνθημα παρά ως ουσιαστική παρέμβαση.

Η επαναλαμβανόμενη χρήση όρων με έντονο φορτίο ενισχύει την εικόνα σύγκρουσης και συσπειρώνει ακροατήρια, αλλά δεν συμβάλλει κατ’ ανάγκη στη διαλεύκανση των υποθέσεων που επικαλείται. Σε μια δημοκρατία, οι καταγγελίες περί συγκάλυψης οφείλουν να στηρίζονται σε αποδείξεις και θεσμικές διαδικασίες.

Διαφορετικά, η πολιτική αντιπαράθεση διολισθαίνει σε γενικευμένες κατηγορίες που εντείνουν την πόλωση και αποδυναμώνουν τη σοβαρότητα του δημόσιου διαλόγου.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurobank: Διαφάνεια και κανονιστική συμμόρφωση στην τιμολογιακή πολιτική

Η Eurobank τονίζει ότι η τιμολογιακή πολιτική της τηρεί κανονισμούς, εξασφαλίζει διαφάνεια

Μαζικές ρευστοποιήσεις στο Χρηματιστήριο – Σφυροκόπημα στις τράπεζες, «ξέσπασε» η ΕΥΔΑΠ

Σε πλήρη ευθυγράμμιση με το διεθνές risk-off κλίμα, το Χρηματιστήριο βρέθηκε σήμερα

ΔΕΗ: Επίτευξη στόχων για το 2025 με προσαρμοσμένο EBITDA στα €2 δισ. και καθαρά κέρδη στα €0,45 δισ.

Η ΔΕΗ κατέγραψε ισχυρές επιδόσεις για ένα ακόμη έτος επιτυγχάνοντας τους στόχους