Κ. Κυρανάκης: Στις 5 Ιούλιου και για κάθε Σαββατοκύριακο ξεκινά η 24ωρη λειτουργία σε μετρό, τραμ και λεωφορεία

2 λεπτά ανάγνωση
11 Ιουνίου 2025
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Στις 5 Ιουλίου και για κάθε Σαββατοκύριακο ξεκινά η 24ωρη λειτουργία σε μετρό και τραμ και σε συγκεκριμένες γραμμές λεωφορείων, γνωστοποίησε ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης από το βήμα της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το νομοσχέδιο του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, το οποίο υπερψηφίστηκε. Στόχος αυτής της κίνησης είναι να μειωθούν τα τροχαία δυστυχήματα.

«Το Σάββατο 5 Ιουλίου ξεκινά η δοκιμαστική λειτουργία για 24ωρο μετρό, 24ωρο τραμ και 24ωρες συγκεκριμένες γραμμές λεωφορείου, οι οποίες θα εξυπηρετήσουν κατά κύριο λόγο τους νέους ανθρώπους οι οποίοι θέλουν να βγουν στην πόλη μας, στην Αθήνα, να διασκεδάσουν.

Θέλουν αυτούς τους καλοκαιρινούς μήνες να κάνουν αυτό το οποίο κάναμε όλοι μας όταν ήμασταν νέοι. Αλλά πρέπει να λάβουμε μέτρα για να μπορέσουμε να στείλουμε ένα μήνυμα στους γονείς τους, ότι θα γυρίσουν με ασφάλεια στο σπίτι τους», τόνισε ο κ. Κυρανάκης.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν θα εμπλακεί στρατιωτικά στη Μ. Ανατολή

Ο πρωθυπουργός μίλησε στο συνέδριο «Greek Energy: The New Era» στο ξενοδοχείο

Α. Πορτοσάλτε: «Αν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ βγάλουν γραπτώς ότι δεν συνεργάζονται με τη ΝΔ θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο δώρο στον Μητσοτάκη»

Ο Α. Πορτοσάλτε εκτίμησε ότι μια επίσημη και γραπτή δέσμευση του ΠΑΣΟΚ

Νέα άνοδος πτωχεύσεων στη Γερμανία το 2025

Πτωχεύσεις ρεκόρ σε επίπεδο δωδεκαετίας σημειώθηκαν το 2025 στη Γερμανία λόγω της