Κουρουμπλής: «Ηταν λογοπαίγνιο» τα περί παραίτησης

4 λεπτά ανάγνωση
14 Σεπτεμβρίου 2017

Σε διευκρινιστική δήλωση προέβη ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής για το θέμα της παραίτησης.

«Ηταν ένα λογοπαίγνιο. Είπα ότι κάθε μέρα είναι η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού, διότι έχω όλα μου τα χρόνια αγωνιστεί γι αυτό το δικαίωμα του πρωθυπουργού: δηλαδή να έχει κάθε μέρα τις παραιτήσεις όλων των υπουργών στα χέρια του» τόνισε, σε δήλωσή στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής σχετικά με πληροροφίες ότι έχει θέσει στη διάθεση του πρωθυπουργού την παραίτησή του. 

Νωρίτερα:

«Θέτω εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού», δήλωσε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής μετά τις τραγικές διαστάσεις που έχει λάβει η ρύπανση του Σαρωνικού από τη διαρροή πετρελαίου, θέλοντας προφανώς να κοπάσουν οι αντιδράσεις για την καταστροφή που έχει προκαλέσει το ατύχημα σε όλο το παραθαλάσσιο μέτωπο της πρωτεύουσας.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά» δήλωσε ακόμα πως «η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται. Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά. Χωρίς υπερβολές η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική» ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα πως σε 20-25 μέρες θα έχει εξομαλυνθεί η κατάσταση.

Είπε ακόμη πως γίνεται τεράστια προσπάθεια για την απορρύπανση και έχουν επιστρατευθεί τρεις εξειδικευμένες εταιρίες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Κανάκης: «Τα πράγματα είναι πολύ πολύ χειρότερα απ’ ότι τα αφήσαμε»

Ο Αντώνης Κανάκης θυμήθηκε να «αγανακτήσει» τώρα, χρόνια μετά την εποχή που

Από τη θέση συντονίστριας κοινοτικών πόρων της ΝΔ παραιτήθηκε η Καλλιόπη Σεμερτζίδου

Την παραίτησή της από τη θέση της συντονίστριας Κοινοτικών Πόρων και Γυναικείας

Δ. Καμπουράκης: «Όσοι πήγαν στις συγκεντρώσεις πιστεύετε θεωρούν κάθαρση αν μπει ένας Τριαντόπουλος φυλακή;»

Ο Δημήτρης Καμπουράκης σχολιάζει τις πολιτικές εξελίξεις αναφορά με την τραγωδία των