Κούρτοβικ: Ο Τσιάρας να διατάξει τη μεταγωγή Κουφοντίνα για λόγους ασφάλειας του Κράτους!

3 λεπτά ανάγνωση
4 Μαρτίου 2021

Σε μια ακόμα απίστευτη δήλωση προέβη η συνήγορος υπεράσπισης του Δημήτρη Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ, η οποία ζήτησε από τον υπουργό Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα να παρέμβει και να διατάξει τη μεταγωγή Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό για λόγους…ασφάλειας του κράτους.

Πιο συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το Reader.gr, η κ. Κούρτοβικ εξέθεσε τον συλλογισμό της σε εκδήλωση της ιστοσελίδας ThePressproject. «Να διατάξει τη μεταγωγή του Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό. Ο νόμος του δίνει αυτή τη στιγμή αυτό το δικαίωμα. Για λόγους ασφάλειας του κράτους, της χώρας και δημόσιας τάξης. Έχουμε ένα μείζον ζήτημα δημόσιας τάξης που, νομίζω, δεν μετράει αυτή τη στιγμή η πολιτειακή εξουσία. Δεν μετράει ότι θα βρεθούμε σε συνθήκες απειλής της κοινωνικής ειρήνης, της κοινωνικής συνοχής», υπογράμμισε η γνωστή δικηγόρος.

Επί της ουσίας, η κ. Κούρτοβικ επικαλέστηκε τις πορείες που διοργανώνονται σε καθημερινή βάση για τον καταδικασμένο πολυισοβίτη της 17Ν, αφήνοντας σαφή υπόνοια ότι η πολιτεία δύναται να αποφασίσει εκτάκτως τη μεταγωγή Κουφοντίνα, προκειμένου να μην διασαλευθεί η δημόσια τάξη.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

Latest from Blog

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Focus: Η Γερμανία μπορεί να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας

Να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας, καλεί το περιοδικό

Ο ΟΠΕΚΕΠΕ δεν ήταν η εξαίρεση, αλλά ο κανόνας!

Το σκάνδαλο στον ΟΠΕΚΕΠΕ δεν είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό διαφθοράς. Είναι χαρακτηριστικό