Κτηνωδία: Κρέμασαν σκύλο σε γέφυρα στον καινούργιο δρόμο Μεσαρά – Ηράκλειο (σκληρές εικόνες)

3 λεπτά ανάγνωση
20 Νοεμβρίου 2018

Και τον πιο αρρωστημένο νου ξεπερνά η κτηνωδία με θύμα ένα σκύλο, η οποία αποκαλύφθηκε σε γέφυρα στον καινούριο δρόμο Μεσαρά – Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το apopsilive.gr, τo σώμα του άτυχου τετράποδου, βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη κάτι που μαρτυρά πως είναι αρκετές ημέρες κρεμασμένος στην γέφυρα.

Το περιστατικό αυτό έρχεται να συνταράξει, για ακόμα μια φορά την τοπική κοινωνία της Μεσαρά, που βρίσκεται ήδη συγκλονισμένη από το περιστατικό που συνέβη πριν λίγο καιρό στην Γέργερη του Δήμου Γόρτυνας, με την σκυλίτσα και τα κουτάβια της που βρέθηκαν σχεδόν καμένα σε φούρνο.

Για το περιστατικό μας ενημέρωσε αναγνώστης του Apopsilive.gr

Η τάση της κακοποίησης απέναντι στα ζώα έχει αρχίσει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις στην Κρήτη και ειδικότερα στη Μεσαρά, δυστυχώς καταγράφονται συχνά περιστατικά που δεν τιμούν τον πολιτισμό μας. Επιτέλους ας σταματήσουν οι φόλες και ο βασανισμός των ζώων, είναι περισσότερο από σίγουρο πως αυτός ο οποίος κακοποιεί τα ζώα θα στραφεί και προς τον συνάνθρωπο.

Σκληρές φωτογραφίες:

 

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Το εθνικό μας φαγητό, η εθνική μας ντροπή – Συγγνώμη Echo»

Πόση ντροπή πρέπει να νιώθει το είδος μας που κάποιος εξ ημών

Τα αδέσποτα ως εύκολη λεία για κακοποιητές και δείκτης αύξησης της εγκληματικότητας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο διήμερο διαδραστικό εργαστήριο «Προστατεύω τα ζώα, προστατεύω

Οδηγός για υπεύθυνους ιδιοκτήτες: Εμβόλια, microchip και στείρωση

Η υιοθεσία ενός κατοικιδίου είναι μια πράξη αγάπης αλλά και μια σοβαρή