Κυπελλούχος ο ΠΑΟΚ – 2-0 την ΑΕΚ

3 λεπτά ανάγνωση
12 Μαΐου 2018

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το κύπελλο για 6η φορά στην ιστορία του, καθώς στον 76ο τελικό της διοργάνωσης στο ΟΑΚΑ νίκησε την ΑΕΚ με 2-0. Ταυτόχρονα πήρε το τρόπαιο για 2η συνεχόμενη φορά, με αντίπαλο και πάλι την «Ένωση».

Τα γκολ πέτυχαν ο Βιεϊρίνια στο 61′ και ο Πέλκας στο 90’+2. Ο «Δικέφαλος» της Θεσσαλονίκης έχασε και πέναλτι στο 24′ με τον Πρίγιοβιτς. Οι ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Μαουρίσιο και Βαρέλα και η ΑΕΚ με δέκα, λόγω αποβολής του Βράνιες.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας – Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ (52’ Γκάλο) – Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μάνταλος (66’ Χριστοδουλόπουλος), Μπακασέτας (73’ Γιακουμάκης) – Λιβάγια, Αραούχο.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (82’ Μαλεζάς) – Κάνιας, Μαουρίτσιο – Μπίσεσβαρ (75’ Σακχόφ), Πέλκας, Κάμπος (52’ Μακ) – Πρίγιοβιτς.

Κίτρινες: 46’ Λιβάγια, 63’ Βράνιες, 71’ Μπακασέτας, 88’ Γαλανόπουλος – 6’ Κάμπος, 21’ Μάτος, 45’ Κρέσπο, 80’ Βαρέλα, 90+3’ Πέλκας

Κόκκινες: 80’ Βράνιες – 80’ Μαουρίτσιο, 90+3’ Βαρέλα

Διαιτητής: Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν (Ισπανία)

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα καλύτερα playoff της ιστορίας!

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε και οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ισοβαθμούν

Το ντέρμπι της Τούμπας «φωτογράφισε» φινάλε – θρίλερ στη SuperLeague

Μία εξαιρετικά απρόβλεπτη αγωνιστική ολοκληρώθηκε με διόλου αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η ΑΕΚ είναι ξανά μεγάλη αγωνιστικά και ο Ολυμπιακός μόνιμα καλύτερος όλων

Ένα ντέρμπι με συγκλονιστικό φινάλε, μεγάλη ένταση και άφθονο παρασκήνιο ολοκληρώθηκε χωρίς