Κύπρος: «Θετικά» μηνύματα από την αξιολόγηση της τρόικας

2 λεπτά ανάγνωση
25 Ιουλίου 2013

Θετικά είναι μέχρι στιγμής τα μηνύματα από τον έλεγχο του κυπριακού μνημονίου από την τρόικα, με το πρώτο προσχέδιο της αξιολόγησης να αναμένεται να δοθεί στην κυβέρνηση πριν το Σαββατοκύριακο, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ, οι προσπάθειες της κυβέρνησης επικεντρώνονται στην πλήρη  αξιοποίηση του επόμενου χρονικού διαστήματος, έτσι ώστε να κλείσουν όλα τα σημεία που αφορούν στην εφαρμογή του μνημονίου μέχρι το τέλος Ιουλίου και να υπάρξει θετική αξιολόγηση.

Σήμερα, Πέμπτη, στο πρόγραμμα των τεχνοκρατών της τρόικας στο υπουργείο Οικονομικών συμπεριλαμβάνεται πρωινή σύσκεψη, η οποία έχει ως στόχο την παρακολούθηση της προόδου που έχει επιτευχθεί εφ’ όλης της ύλης (follow up meeting).

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα και οι προκλήσεις της βιώσιμης ανάπτυξης

Η Κίνα συνεχίζει να αναπτύσσεται, αλλά με σαφώς χαμηλότερους ρυθμούς σε σχέση

Η επικίνδυνη εμμονή του Τραμπ με τον Πάουελ – Το τέλος της Fed όπως την γνωρίζαμε;

Η τελευταία εξέλιξη σε μια μακροχρόνια προσπάθεια του Τραμπ  για μεγαλύτερο έλεγχο

Η Eurobank επιβραβεύει τους πελάτες της και στην Κύπρο

Η Eurobank είναι ο πρώτος ελληνικός τραπεζικός όμιλος που επεκτείνει το πρόγραμμα