Λ. Κανέλλη: Το φασισταριό που υπάρχει στην Ουκρανία το ξέρω

4 λεπτά ανάγνωση
9 Μαρτίου 2022

Η Λιάνα Κανέλλη, βουλευτής του ΚΚΕ μιλώντας στην τηλεόραση της ΕΡΤ 1, το πρωί της Τετάρτης, αναφερόμενη στις εξελίξεις στην Ουκρανία και συγκεκριμένα στον λόγο της επίθεσης του Πούτιν στην Ουκρανία αρχικά ανέφερε πως έγινε επειδή η Ουκρανία ήθελε να έχει την ελευθερία να είναι στο ΝΑΤΟ.

Σε εκείνο το σημείο όμως ο παρουσιαστής της εκπομπής κάπως την επανάφερε στην «τάξη», αφού της θύμισε πως ο λόγος της επίθεσης του Πούτιν, δεν ήταν άλλος από την αποναζιστικοποίηση ουσιαστικά της Ουκρανίας και την απεξάρτηση της από τα ναρκωτικά αφού έχει πολλούς ναρκομανείς. Η απάντηση της κ. Κανέλλη ήρθε με κάποια απορία αφού ρώτησε αν είναι ψέμα αυτό.

Η στιχομυθία μεταξύ των παρουσιαστών και της βουλευτού του ΚΚΕ συνεχίστηκε και έφτασε στους ακροδεξιούς που υπάρχουν στην Ουκρανία και την Ελλάδα ρωτώντας την κ. Κανέλλη αν θα έπρεπε να μας κάνει και εμάς επίθεση ο Πούτιν. Η κ. Κανέλλη απέφυγε να απαντήσει και πήγε στο Τάγμα του Αζόφ και στο φασισταριό της Ουκρανίας που έχει μπει στον πόλεμο, όπως υποστηρίζει η ίδια.

Συνέχισε μάλιστα το λόγο της αναφέροντας την αποναζιστικοποίηση της Γερμανίας και τον αρχηγό των Ναζιστικών Στρατευμάτων που μπήκε στη θέση του Επικεφαλής στο ΝΑΤΟ 5 χρόνια μετά τη λήξη του Πολέμου.

Κάπου εκεί τελείωσε και ο διάλογος όταν ο ένας εκ των δύο παρουσιαστών είπε στην κ. Κανέλλη με ειρωνικό ύφος ότι «καλά κάνει ο Πούτιν και εισβάλλει στην Ουκρανία» με την βουλευτή του ΚΚΕ να μην δέχεται πως έχει πει κάτι τέτοιο.

Πηγή: ellada24.gr

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πετρέλαιο: Σενάρια για «ανάφλεξη» πάνω από τα $100 μετά την επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν

Η νέα γεωπολιτική ένταση στη Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση των ΗΠΑ

Αδ. Γεωργιάδης για τις αποδοκιμασίες στη Νίκαια: «Κινδύνεψε η σωματική μου ακεραιότητα»

Επεισόδια μεταξύ νοσηλευτών και αστυνομικών σημειώθηκαν το πρωί της Πέμπτης στο νοσοκομείο

Από την ένταση στη στρατηγική νηνεμία: Το νέο κεφάλαιο Μητσοτάκη – Ερντογάν στην Άγκυρα

Η εικόνα στην Άγκυρα δεν θύμιζε σε τίποτα το κλίμα έντασης των