Lamda Development: Προχωρά στην έκδοση επταετούς ομολογιακού δανείου έως €500 εκατ.

3 λεπτά ανάγνωση
30 Οκτωβρίου 2025

Στην έκδοση νέου κοινού ομολογιακού δανείου ύψους έως 500 εκατ. ευρώ προχωρά η Lamda Development, σύμφωνα με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Το ομολογιακό θα έχει διάρκεια επτά ετών και θα εκδοθεί με ελάχιστο ποσό τα 400 εκατ. ευρώ.

Οι ομολογίες θα διατεθούν μέσω δημόσιας προσφοράς στο επενδυτικό κοινό στην Ελλάδα και θα εισαχθούν προς διαπραγμάτευση στην Κατηγορία Τίτλων Σταθερού Εισοδήματος της Ρυθμιζόμενης Αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Σύμφωνα με τη Lamda Development, αναλυτικές πληροφορίες για τους όρους της έκδοσης και τη δημόσια προσφορά θα περιληφθούν στο Ενημερωτικό Δελτίο και στο Πρόγραμμα του Ομολογιακού Δανείου, τα οποία θα εγκριθούν από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς βάσει του ευρωπαϊκού κανονιστικού πλαισίου.

Το χρονοδιάγραμμα της έκδοσης θα οριστικοποιηθεί το επόμενο διάστημα, ανάλογα με τις συνθήκες στις χρηματαγορές, ενώ η εταιρεία θα ενημερώνει το επενδυτικό κοινό με νέες ανακοινώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χρηματιστήριο: Οριακά κέρδη για τρίτη ημέρα – «Έσβησε» το ράλι στο κλείσιμο

Με θετικό πρόσημο αλλά εμφανή απώλεια δυναμικής ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση το Χρηματιστήριο

Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν θα εμπλακεί στρατιωτικά στη Μ. Ανατολή

Ο πρωθυπουργός μίλησε στο συνέδριο «Greek Energy: The New Era» στο ξενοδοχείο

Α. Πορτοσάλτε: «Αν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ βγάλουν γραπτώς ότι δεν συνεργάζονται με τη ΝΔ θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο δώρο στον Μητσοτάκη»

Ο Α. Πορτοσάλτε εκτίμησε ότι μια επίσημη και γραπτή δέσμευση του ΠΑΣΟΚ