Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου

Λ. Κανέλλη: «Η κυβέρνηση φώναξε για διάλογο τους “δικούς” της αγρότες»

1 λεπτό ανάγνωση
15 Ιανουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η Λιάνα Κανέλλη επιλέγει για ακόμη μία φορά τη γνωστή τακτική της γενίκευσης και της απαξίωσης, μιλώντας για «δικούς» και «άλλους» αγρότες, υπονομεύοντας έναν θεσμικό διάλογο που έγινε ανοιχτά και με συγκεκριμένους όρους.

Αντί να αναγνωρίσει ότι η κυβέρνηση κάλεσε εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου για ουσιαστική συζήτηση και λύσεις, προτιμά να επενδύει στη διχαστική ρητορική, ακυρώνοντας κάθε προσπάθεια συνεννόησης.

Η εύκολη καταγγελία μπορεί να εξυπηρετεί επικοινωνιακά, αλλά δεν βοηθά τους αγρότες, ούτε προτείνει ρεαλιστικές λύσεις στα προβλήματά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όταν η βλακεία ξεπερνά κάθε φαντασία και οδηγεί σε τραγωδίες

(…όπως στο εργοστάσιο των Τρικάλων) … Εισαγωγή Κορνήλιος Καστοριάδης (φιλόσοφος παγκοσμίου κύρους

Στις 13/2 ξεκινά το 38th Thessaloniki Insurance Conference 2026 (THINC)

Η Innovation Media, το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer ετοιμάζονται να

Ά. Πορτοσάλτε για Α. Σαμαρά: «Το πείσμα προς τον Μητσοτάκη μην τον οδηγεί σε δηλώσεις που ξεφεύγουν»

Οι συνεχείς δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά δείχνουν ότι το προσωπικό πείσμα υπερισχύει