Λουκέτο σε πέντε ακόμη πρατήρια

5 λεπτά ανάγνωση
30 Αυγούστου 2013

Πέντε πρατήρια, ακόμη, θα βάλουν λουκέτο όπως προέκυψε από τους ελέγχους του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και των Περιφερειών που συνεχίστηκαν σήμερα, για τρίτη μέρα, σε πρατήρια υγρών καυσίμων της Αττικής και της Θεσσαλονίκης προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν εφαρμόσει το νόμο περί εγκατάστασης συστήματος εισροών εκροών.

Στην περιοχή της Αττικής τους ελέγχους πραγματοποίησαν σήμερα δυο μικτά συνεργεία αποτελούμενα από ελεγκτές της Περιφέρειας και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε ελέγχους ένα συνεργείο από ελεγκτές της Περιφέρειας.

Στην Αττική ελέγχθηκαν συνολικά 22 πρατήρια υγρών καυσίμων, εκ των οποίων τα 5 βρέθηκαν μη συμμορφωμένα προς το νόμο. Τα σχετικά φύλλα ελέγχου απεστάλησαν στην Αδειοδοτούσα Αρχή, προκειμένου να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις, που είναι αφαίρεση της αδείας λειτουργίας.

Τα πέντε πρατήρια της Αττικής τα οποία δεν είχαν συμμορφωθεί είναι τα εξής:

– Π και Ι.Β., Κουταΐση 41, Νίκαια

– Χ.Π., Π. Βλαχάκου 130Α – Πειραιάς

– Μ.Α και Σία, Δ. Μουτσοπούλου 13 – Πειραιάς

– Κ.Μ. Αθηνών 52 – Πειραιάς, και

– Μ.Λ, Αθηνών 29 – Πειραιάς, στο συγκεκριμένο πρατήριο υπάρχει σύμβαση η οποία έχει την σφραγίδα του εγκαταστάτη του συστήματος, χωρίς όμως να είναι υπογεγραμμένη από αυτόν και επομένως τίθεται ζήτημα εγκυρότητάς της.

Στη Θεσσαλονίκη ελέγχθηκαν συνολικά 7 πρατήρια, εκ των οποίων δεν βρέθηκε κανένα που να μην έχει συμμορφωθεί.

Οι έλεγχοι του υπουργείου και της Περιφερειών στις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

UBS: Το εντυπωσιακό comeback των ελληνικών ομολόγων

Από «παράδειγμα προς αποφυγή» στις διεθνείς αγορές χρέους, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί

Δημοσιονομικοί κανόνες ΕΕ: επιστροφή στη λιτότητα ή «ευελιξία» για επενδύσεις;

Η συζήτηση για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ έχει επανέλθει δυναμικά

Focus: Η Γερμανία μπορεί να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας

Να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας, καλεί το περιοδικό