Λοβέρδος: Στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα της κ. Χρονοπούλου

3 λεπτά ανάγνωση
19 Απριλίου 2023
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Για το ζήτημα του Αλέξη Γεωργούλη πήρε θέση και ο Ανδρέας Λοβέρδος, με τον βουλευτή και πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ να δηλώνει μάλιστα ότι γνωρίζει και ποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη διαρροή.

“Μέχρι να δω την ανακοίνωση της συντρόφου μας από το ΠΑΣΟΚ, της κας. Χρονοπούλου, το όνομά της παρότι το έλεγαν, εγώ δεν το ανέφερα στον δημόσιο διάλογο. Γιατί το να λες και να δείχνεις είναι σαν να κάνεις τον φερόμενο ως θύτη, ίδιον με το φερόμενο ως θύμα. Έτσι δεν είναι; Φόρα παρτίδα! Μπορεί να μη το θέλει”, δήλωσε αρχικά σε συνέντευξή του στο Attica.

“Λέει λοιπόν η γυναίκα ότι δεν ήθελε αυτή τη δημοσιότητα. Ένα το κρατούμενο. Κάποιος την έδωσε στη δημοσιότητα. ΤΟ ΠΑΣΟΚ λέει ότι αυτό το έκανε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ ρώτησα, μου είπανε και το όνομά του”, πρόσθεσε.

Στην ερώτηση αν η διαρροή έγινε από στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα ή στις Βρυξέλλες, ο Ανδρέας Λοβέρδος απάντησε:

“Θα ρωτήσετε το ΠΑΣΟΚ να σας το πει. Εμένα μου είπαν το όνομά του οι σύντροφοί μου, δεν θέλω να το μεταφέρω. Αν πάρει την ευθύνη το κόμμα να το πει, θα το πει. Αλλά στην ανακοίνωσή μας τη χθεσινή, το αναφέραμε, γιατί ξέρουνε ποιος το έχει κάνει”.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ – Πτώση για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Eν αναμονή των ανακοινώσεων για τα νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα

Ν. Φαραντούρης: «Δεν σκοπεύω να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές»

«Μην προεξοφλούμε “κυοφουρούμενα” κόμματα και πρωτοβουλίες», τονίζει ο Ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Φαραντούρης,

Κ. Μπάρκας: «Καιρό τώρα δεν είναι “sexy” ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας έχει απήχηση- μιλάει πολιτικά»

Ο Κώστας Μπάρκας αποτύπωσε με ωμό ρεαλισμό την κατάσταση στον χώρο της