Μαρ. Σχοινάς:Να εφαρμοστεί πλήρως και πιστά η συμφωνία

2 λεπτά ανάγνωση
4 Απριλίου 2016

Την ανάγκη πιστής εφαρμογής της συμφωνίας του Ιουλίου εκφράζει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, δια του εκπροσώπου του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ Μαργαρίτη Σχοινά.

«Η Κομισιόν θέλει να εφαρμοστεί πλήρως και πιστά η συμφωνία, με βάση δίκαιη αξιολόγηση. Εργαζόμαστε προς αυτή την κατεύθυνση» ανέφερε χαρακτηριστικά ο έλληνας αξιωματούχος.

«Δουλεύουμε με καλή πίστη, αφοσίωση και erga omnes για επιτυχή ολοκλήρωση αξιολόγησης σύμφωνα με συμφωνηθείσες δεσμεύσεις και στόχους» πρόσθεσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς.

Η Ελλάδα θα μπορούσε να αντιμετωπίσει εκ νέου την απειλεί πτώχευσης και εξόδου από την Ευρωζώνη, σε περίπτωση που η αξιολόγηση του προγράμματος παραταθεί ώς τον Ιούνιο ή Ιούλιο, προειδοποιούν στο μεταξύ ευρωπαίοι αξιωματούχοι, μιλώντας στο Bloomberg.
 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευ. Τσακαλώτος: «Η Ελλάδα θα σωθεί με ένταξη μεταναστών»

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος υποστήριξε ότι η δημογραφική και αναπτυξιακή πρόκληση της χώρας

Οι νέοι δασμοί 10% που ανήγγειλε ο Ντ. Τραμπ τέθηκαν σε ισχύ

Οι νέοι αμερικανικοί επιπρόσθετοι τελωνειακοί δασμοί ύψους 10%, που ανακοίνωσε πως θα

ΗΠΑ: Σημαντική επιβράδυνση της οικονομίας με ανάπτυξη μόλις 1,4% στο δ’ τρίμηνο

Η αμερικανική οικονομία κατέγραψε αισθητή επιβράδυνση στο τέταρτο τρίμηνο.