Marc: Με 14,6 μονάδες προηγείται η Ν.Δ.

2 λεπτά ανάγνωση
20 Μαρτίου 2017

Προβάδισμα 14,6 ποσοστιαίων μονάδων της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ στην πρόθεση ψήφου καταγράφει δημοσκόπηση της εταιρείας Marc, η οποία διενεργήθηκε για το «Πρώτο Θέμα».

Βάσει των ευρημάτων της δημοσκόπησης, η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 28,1%, αυξημένο κατά 0,3% σε σχέση με την αντίστοιχη έρευνα της Marc τον Ιανουάριο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ υποχωρεί κατά 0,2%, στο 13,5%, με αποτέλεσμα η διαφορά των δύο κομμάτων να ανεβαίνει στο 14,6%, από 14,1% τον Ιανουάριο.
Ακολουθούν, στήθος με στήθος, ΚΚΕ (6,4%) και Χρυσή Αυγή (6,3%), ενώ στην πέμπτη θέση είναι η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 5,4%.

Στην ουρά της κατάταξης δίνεται μάχη για την είσοδο στη Βουλή, καθώς η Ένωση Κεντρώων συγκεντρώνει 2,7% και Ποτάμι και ΑΝΕΛ από 2,1%. 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α. Πορτοσάλτε: «Αν στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ βγάλουν γραπτώς ότι δεν συνεργάζονται με τη ΝΔ θα έχουν κάνει το μεγαλύτερο δώρο στον Μητσοτάκη»

Ο Α. Πορτοσάλτε εκτίμησε ότι μια επίσημη και γραπτή δέσμευση του ΠΑΣΟΚ

Π. Γερουλάνος: «Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει δυναμική για να βγει πρώτο κόμμα στις εκλογές»

Η δήλωση του Π. Γερουλάνου ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να αποκτήσει τη

Ντ. Μπακογιάννη: «Υπαρκτές οι πιθανότητες αυτοδυναμίας της ΝΔ»

Η δήλωση της Ντ. Μπακογιάννη ότι είναι υπαρκτές οι πιθανότητες αυτοδυναμίας της