Μαρέβα Μητσοτάκη: «Όλοι στα μπαλκόνια για να ευχαριστήσουμε γιατρούς και νοσηλευτές – το αξίζουν»

2 λεπτά ανάγνωση
15 Μαρτίου 2020

Με ανάρτησή της η Μαρέβα Μητσοτάκη απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να βγουν στα μπαλκόνια τους στις 9 το βράδυ και να αφιερώσουν το μεγαλύτερο χειροκρότημά τους, στους ιατρούς και τους νοσηλευτές που δίνουν την μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας μας δίνουν πραγματικό αγώνα καθημερινά. Τους αξίζει ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Στις 21:00 σήμερα το βράδυ Κυριακή 15/3, ας βγούμε όλοι στο μπαλκόνι μας και να τους ευχαριστήσουμε με ένα δυνατό χειροκρότημα», αναφέρει η ανάρτηση που δημοσιοποίησε.

Ανάλογη πρωτοβουλία έγινε χθες στην Ισπανία, όταν οι κάτοικοι επί πέντε λεπτά χειροκροτούσαν τους δικούς τους ήρωες από το μπαλκόνι τους.

Δείτε την ανάρτηση της Μαρέβας Μητσοτάκη:
 

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυρ.Μητσοτάκης: Επιστροφή δύο ενοικίων σε εκπαιδευτικούς, γιατρούς και νοσηλευτές

«Μετέχουμε τις τελευταίες πέντε ημέρες σε μια συζήτηση ξεχωριστή καθώς καλούμαστε να

Γ. Πετράκος: «Ο covid ήταν φτιαχτός, πέθαναν από τα νοσοκομεία, όχι από κορωνοϊό – Φοβάμαι μην αλλοιωθεί η φύση μου»

Ο Γρηγόρης Πετράκος επανήλθε με νέες αμφιλεγόμενες δηλώσεις γύρω από την πανδημία,

«Δεν φταίει η υποστελέχωση – φταίει η νοοτροπία που τη συντηρεί»

Έγινε το μακελειό στα Βορίζια και κάπως έτσι, η υποστελέχωση έγινε το