Μ. Καρυστιανού: «Το κόμμα θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι»

2 λεπτά ανάγνωση
26 Φεβρουαρίου 2026
Please go to your Post editor » Post Settings » Post Formats tab below your editor to enter video URL.

Η δήλωση της Μαρίας Καρυστιανού ότι «το κόμμα θα είναι έτοιμο το καλοκαίρι» εντείνει τις αντιφάσεις γύρω από την πολιτική της στάση, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει κατηγορηματικά πως δεν σκοπεύει να προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος.

Η μεταστροφή αυτή γεννά ερωτήματα για τη συνέπεια και την αξιοπιστία του εγχειρήματος. Η ίδρυση ενός πολιτικού φορέα δεν μπορεί να στηρίζεται σε συγκυριακές δηλώσεις ή σε συναισθηματική φόρτιση, αλλά απαιτεί σαφές πρόγραμμα, κοστολογημένες προτάσεις και σταθερή πολιτική γραμμή.

Χωρίς οργανωμένη δομή, έμπειρα στελέχη και ρεαλιστικές λύσεις για τα σύνθετα προβλήματα της χώρας, υπάρχει ο κίνδυνος το εγχείρημα να εξελιχθεί σε μια πρόχειρη και προσωποκεντρική πρωτοβουλία, που δύσκολα θα αποκτήσει ουσιαστικό πολιτικό βάθος και διάρκεια.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αδιανόητη Κωνσταντοπούλου στη Βουλή: Βιντεοσκοπούσε τον Αδ. Γεωργιάδη

Η ένταση σημειώθηκε τη στιγμή που η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατευθυνόταν προς το

Μαζί μέχρι το τέλος: Η πτήση που έφερε πίσω ανθρώπους και ζώα

Μια σημαντική στιγμή ανθρωπιάς και ευαισθησίας καταγράφεται με την πρώτη πτήση επαναπατρισμού

Το ακυκλοφόρητο τραγούδι του Βασίλη Καρρά: «Η δική μου πατρίδα»

Το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Η δική μου πατρίδα» του Βασίλη Καρρά έρχεται να