Με ανατροπή 3-2 ο ΠΑΟΚ την Σπαρτάκ Μόσχας

2 λεπτά ανάγνωση
9 Αυγούστου 2018

Με μεγάλη ανατροπή και τον Πασχαλάκη να αποκρούει πέναλτι του Πρόμες στο 71΄, ο ΠΑΟΚ νίκησε 3-2 τη Σπαρτάκ Μόσχας στη Θεσσαλονίκη και κράτησε ολοζώντανες τις ελπίδες του για πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League.

Ο Ποπόφ στο 7΄ και ο Πρόμες στο 17΄ «πάγωσαν» προσωρινά την κατάμεστη Τούμπα, αλλά ο «Δικέφαλος του Βορρά» ανέτρεψε την κατάσταση πριν τελειώσει το ημίχρονο, με πέναλτι του Πρίγιοβιτς στο 29΄ και τέρματα των Λημνιού (37΄) και Πέλκα (44΄). 

Κίτρινες: Ελ Καντουρί, Χατσερίδης, Μαουρίσιο, Γκινγκό, Ζόμπνιν, Λομοβίτσκι

Διαιτητής: Γκρίνφελντ (Ισραήλ)

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Χατσερίδης, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίσιο (84′ Σακχόφ), Πέλκας, Ελ Καντουρί (61″ Ουάρντα), Λημνιός (79′ Ζαμπά)

Σπαρτάκ Μόσχας: Μαξιμένκο, Εσένκο, Γκιγκό, Μποκέτι (94′ Ρασκαζόφ) , Κομπάροφ, Φερνάντο, Ζόμπνιν, Ποπόφ (64′ Τιμοφέεφ) Λομοβίτσκι, Λουίζ Αντριάνο (78′ Ζε Λουϊς) και Πρόμες.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η μπάλα στο… γήπεδο της ΑΕΚ

Όπως ελάχιστοι θα περίμεναν, η πρώτη αγωνιστική των playoff της Super League

Τα καλύτερα playoff της ιστορίας!

Μία αγωνιστική πριν το φινάλε και οι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ ισοβαθμούν

Η κλήρωση των «16» του Champions League – Πρόωρος τελικός της Ρεάλ με τη Μάντσεστερ Σίτι

Η κλήρωση για τη φάση των «16» του Champions League έβγαλε μεγάλο