Με κάταγμα στη μύτη ο Βασ. Γραμμένος – Το ιατρικό ανακοινωθέν

2 λεπτά ανάγνωση
24 Απριλίου 2024

Κάταγμα στη μύτη υπέστη ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Βασίλης Γραμμένος μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον ανεξάρτητο βουλευτή Κωνσταντίνο Φλώρο στη Βουλή.

Το ιατρικό ανακοινωθέν που ανακοίνωσε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Κώστας Χύτας στο περιστύλιο της Βουλής, κάνει λόγο για:

«Κάταγμα ρινικών οστών. Διάστρεμμα και διάταση της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Τραυματική ρήξη συνδέσμου του καρπού και της πηχεοκαρπικής. Άλλες καθορισμένες διαταραχές της ρινός».

Στον Βασίλη Γραμμένο συνίσταται η τοποθέτηση νάρθηκα «ανάπαυσης πηχεοκαρπικής, φάκελος ανάρτησης – ανάπαυσης βραχίονα και αναρρωτική άδεια 10 ημερών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Opinion Poll: Στο 30,2% στην εκτίμηση ψήφου η ΝΔ – Μακράν πρώτος στην καταλληλότητα ο Κ. Μητσοτάκης με 29%

Η Ν.Δ ανεβαίνει κατά 0.5% σε σχέση με την έρευνα του Ιανουαρίου,

Κ. Βελόπουλος: «Κυβερνούν καθεστωτικά και η μόνη λύση είναι η λαϊκή αντεπίθεση και η Ελληνική Λύση, για να μην πεινά ο ελληνικός λαός»

“Όταν αυτή η αυταρχική κυβέρνηση, λέει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για κινητοποιήσεις

Υπάρχει τελικά η ιδανική μύτη και μπορεί να επιτευχθεί με ρινοπλαστική;

Αν υπήρχε ένας μαγικός κανόνας που καθόριζε τι σημαίνει όμορφη μύτη, όλα