Με την υποστήριξη της Πειραιώς, η συναυλία της σοπράνο Asmik Grigorian στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

2 λεπτά ανάγνωση
24 Σεπτεμβρίου 2025

Στην πρώτη της εμφάνιση στην Ελλάδα, η σπουδαία σοπράνο Asmik Grigorian, η οποία θεωρείται  πραγματικό φαινόμενο της οπερατικής σκηνής την τελευταία δεκαετία, συνεργάζεται με τον διεθνώς καταξιωμένο και πολυβραβευμένο πιανίστα Lukas Geniušas.

Η μοναδική αυτή συναυλία φωνητικής και πιανιστικής δεξιοτεχνίας, αφιερωμένη στο λυρικό ρεπερτόριο της Ρωσίας, πραγματοποιείται στις 17 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με την υποστήριξη της Τράπεζας Πειραιώς.

Η Πειραιώς, με συνέπεια στη δέσμευσή της για την ενίσχυση του Πολιτισμού, στηρίζει και φέτος σημαντικούς πολιτιστικούς φορείς, όπως το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ως χορηγός της συναυλίας της κορυφαίας σοπράνο Asmik Grigorian.

Η υποστήριξη πολιτιστικών πρωτοβουλιών, δημιουργών και καλλιτεχνών, επιβεβαιώνει τον ουσιαστικό ρόλο της Τράπεζας, η οποία στο πλαίσιο της Εταιρικής της Υπευθυνότητας συμβάλλει στο κοινωνικό και πολιτιστικό γίγνεσθαι της χώρας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Jefferies: Πειραιώς, Eurobank και Εθνική στις πιο ωφελημένες της Ευρώπης

Η ένταση στη Μέση Ανατολή και οι νέες πληθωριστικές πιέσεις αλλάζουν τις

Goldman Sachs: Ισχυρές προοπτικές για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα

Σε ένα ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν στις 9-10/3 στην Αθήνα οι συναντήσεις

UBS: Νέα τιμή – στόχος για την Τράπεζα Πειραιώς

Ισχυρές προοπτικές διακρίνει στον τίτλο της Τράπεζας Πειραιώς η UBS, που ανεβάζει