Με το δεξί ο Nikkei

Σε θετικό έδαφος κινούνται σήμερα οι περισσότερες ασιατικές αγορές στον απόηχο των νέων ρεκόρ στην Wall Street την Παρασκευή

Σε θετικό έδαφος κινούνται σήμερα οι περισσότερες  ασιατικές αγορές στον απόηχο των νέων ρεκόρ στην Wall Street την Παρασκευή.

O Nikkei έκλεισε με κέρδη 0,26%, ενώ ο ASX 200 στην Αυστραλία ενισχύεται κατά 0,12%. Στη Νότια Κορέα ο Kopsi κερδίζει 0,29%, ενώ το χρηματιστήριο της Ταϊβάν σημειώνει άνοδο της τάξης του 066%.

Facebook Comments

Με το δεξί ο Nikkei – +0,89%

Με θετικά πρόσημα ξεκίνησαν την δεύτερη εβδομάδα του νέου έτους οι ασιατικές αγορές

Με θετικά πρόσημα ξεκίνησαν την δεύτερη εβδομάδα του νέου έτους οι ασιατικές αγορές.

O Nikkei έκλεισε με κέρδη 0,89%, ενώ ο ASX 200 στην Αυστραλία ενισχύεται κατά 0,13%. Θετικά πρόσημα και στην Κίνα, με τον Shanghai Composite να ενισχύεται κατά 0,5%, ενώ ο Hang Seng στο Χονγκ Κονγκ σημειώνει κέρδη της τάξης του 0,14%. Σε ανοδική τροχιά και ο Kospi στη Νότια Κορέα που ενισχύεται κατά 0,63%, ενώ αντίθετα μοναχική πτωτική πορεία ακολουθεί ο New Zealand στη Νέα Ζηλανδία με απώλειες 0,3%.

Facebook Comments