Μεγαλείο ψυχής: 10 νοσηλεύτριες ΜΕΘ μεταβαίνουν εθελοντικά από την Κρήτη στη Θεσσαλονίκη!

4 λεπτά ανάγνωση
18 Νοεμβρίου 2020

Ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, με γραπτή του δήλωση, εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά 10 νοσηλευτριών από την Κρήτη να μεταβούν και να προσφέρουν σε ΜΕΘ, όπου υπάρχει ανάγκη, λέγοντας χαρακτηριστικά «υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής».

Αναλυτικά η δήλωση του Β. Κικίλια:

«Την περασμένη εβδομάδα, δήλωσα από τη Θεσσαλονίκη ότι όλη η Ελλάδα είναι πλέον μία Υγειονομική Περιφέρεια και η κάθε Υγειονομική Περιφέρεια θα στηρίζει την άλλη.

Σήμερα το βράδυ φτάνουν με πτήση από το Ηράκλειο στη Θεσσαλονίκη, 10 νοσηλεύτριες από τα Νοσοκομεία της Κρήτης, οι οποίες έχουν εξειδίκευση σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Η Βασιλική, η Ολυμπία, η Ευαγγελία, η Άρτεμις, η Κατερίνα, η Μαλαματή, η Ευφροσύνη, η Ανθή, η Χρυσούλα και η Πηνελόπη, δήλωσαν εθελοντικά ότι μπαίνουν στην πρώτη γραμμή της μάχης στο πλάι των συναδέλφων τους στη Β. Ελλάδα.

Από αύριο αναλαμβάνουν υπηρεσία στο «Ιπποκράτειο».

Και δεν είναι οι μόνες, καθώς όπως με πληροφορούν οι Διοικητές των ΥΠΕ, από περιοχές που δεν πλήττονται τόσο πολύ, και άλλοι δήλωσαν ότι θέλουν να πάνε στη Θεσσαλονίκη, στη Β. Ελλάδα για να βοηθήσουν.

Υποκλίνομαι στο μεγαλείο ψυχής και τη λεβεντιά αυτών των παιδιών.

Υποκλίνομαι και δεσμεύομαι σ’ αυτούς, αλλά και σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους του Ε.Σ.Υ., που αγωνίζονται ηρωικά σε αυτή την πρωτοφανή πανδημία, ότι θα τους σταθούμε και θα τους στηρίξουμε έμπρακτα, όπως μας στέκονται και μας στηρίζουν μέρα-νύχτα μήνες τώρα.

Υποκλίνομαι».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νέα ενεργειακή σελίδα για την Ελλάδα με την υπογραφή Chevron – Helleniq Energy

Νέο κεφάλαιο στις έρευνες υδρογονανθράκων ανοίγει και επίσημα σήμερα.

Το 1ο κατάστημα νέας εμπειρίας της CrediaBank στη Θεσσαλονίκη άνοιξε τις πόρτες του

Μετά τα καταστήματα της Σκουφά στην Αθήνα και του Ηρακλείου στην Κρήτη,

Σύγκρουση στην εξεταστική για τις συλλήψεις στην Κρήτη: Συλληφθείς είναι κουμπάρος του Ανδρουλάκη καταγγέλει ο Μ. Λαζαρίδης

Νέα ένταση πυροδότησε στην εξεταστική επιτροπή η υπόθεση των συλλήψεων στην Κρήτη,