Μετά την Αγαθοπούλου και η Κοντούλη παραιτήθηκε από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ

2 λεπτά ανάγνωση
10 Απριλίου 2023

Δεν θα είναι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ η Ιωάννα Κοντούλη όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσω του λογαριασμού της στο Facebook.

Η κυρία Κοντούλη πληροφορήθηκε όπως γράφει στα social media ότι το όνομά της περιλαμβάνεται στο ψηφοδέλτιο του βόρειου τομέα Αττικής.

Σύμφωνα με την ίδια κάτι τέτοιο δεν ισχύει ενώ είπε ότι έχει ενημερώσει αρμοδίως προκειμένου να υπάρξει επανόρθωση από την πλευρά της Κουμουνδούρου.

«Πληροφορήθηκα ότι περιλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο Βόρειου Τομέα της Αθήνας του ΣΥΡΙΖΑ, θέλω να ενημερώσω ότι δεν θα είμαι υποψήφια με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, ήδη ενημέρωσα αρμοδίως και ζήτησα επανόρθωση», ανέφερε χαρακτηριστικά στα social media.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ – Πτώση για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Eν αναμονή των ανακοινώσεων για τα νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα

Ν. Φαραντούρης: «Δεν σκοπεύω να συμμετάσχω ως υποψήφιος στις επόμενες εθνικές εκλογές»

«Μην προεξοφλούμε “κυοφουρούμενα” κόμματα και πρωτοβουλίες», τονίζει ο Ανεξάρτητος Βουλευτής, Νίκος Φαραντούρης,

Κ. Μπάρκας: «Καιρό τώρα δεν είναι “sexy” ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Τσίπρας έχει απήχηση- μιλάει πολιτικά»

Ο Κώστας Μπάρκας αποτύπωσε με ωμό ρεαλισμό την κατάσταση στον χώρο της