MIG: Συρρίκνωση ζημιών στο α’ εξάμηνο

2 λεπτά ανάγνωση
1 Σεπτεμβρίου 2014

Θετική λειτουργική κερδοφορία στο σύνολο των θυγατρικών εμφάνισε ο όμιλος MIG στο πρώτο εξάμηνο του 2014, ανακοινώνοντας συγκρίσιμα κέρδη EBITDA ύψους 11,8 εκατ. ευρώ έναντι ζημιών 5,8 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2013.

Τα ενοποιημένα αποτελέσματα μετά από φόρους και δικαιώματα μειοψηφίας του ομίλου διαμορφώθηκαν σε ζημία 76,2 εκατ. ευρώ, έναντι ζημίας 139,7 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2012.

Οι συγκρίσιμες ενοποιημένες πωλήσεις παρουσίασαν ετήσια αύξηση 1% στα 559,9 εκατ. ευρώ, παρά την συνεχιζόμενη ύφεση της οικονομίας. Οι δημοσιευμένες ενοποιημένες πωλήσεις κατέγραψαν ετήσια μείωση 2%.

Διευκρινίζεται ότι το πρώτο εξάμηνο του 2013 δεν περιελάμβανε την επιβάρυνση του ομίλου Υγεία λόγω της υποχρέωσης εφαρμογής των μηχανισμών αυτόματης επιστροφής και εκπτώσεων claw back και rebate.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

JP Morgan: Το 2026 η μεγάλη επιστροφή της Ελλάδας στις Ανεπτυγμένες Αγορές – Οι ροές, τα ρίσκα και οι “εκλεκτές” μετοχές

Η JP Morgan βλέπει το 2026 ως έτος αναβάθμισης της Ελλάδας σε

«Το 2027 η Ελλάδα ψηλά χωρίς 17ωρη διαπραγμάτευση, που καταλήγει σε έρπη»

Η Κυβέρνηση υποσχέθηκε να πάει την Ελλάδα, ΣΤΑΘΕΡΑ ΤΟΛΜΗΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.

Συμφωνία της Πειραιώς με την ΕΣΕΕ για την ενίσχυση της ρευστότητας των εμπορικών επιχειρήσεων

Η Πειραιώς και η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), προχώρησαν σε