Μητσοτάκης σε βουλευτές ΝΔ: «Δώστε τον μισό μισθό σας στη μάχη του κορωνοϊού»

2 λεπτά ανάγνωση
30 Μαρτίου 2020

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτηση του στο Facebook, καλεί τους βουλευτές της ΝΔ, τους υπουργούς και τους υφυπουργούς να συνδράμουν με το ήμισυ του μισθού τους στον ειδικό λογαριασμό κατά του κορωνοϊού.

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κ. Μητσοτάκη:

«Όπως η κυβέρνηση πρώτη κινητοποιήθηκε με τολμηρά μέτρα κατά της πανδημίας, έτσι και ο πολιτικός κόσμος της χώρας μας πρέπει να σταθεί στην πρώτη γραμμή της αλληλεγγύης.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία, λοιπόν, καλώ όλους τους βουλευτές της Ν.Δ όπως και τους υπουργούς και υφυπουργούς να καταθέσουν για τους επόμενους δύο μήνες το 50% του μισθού τους στη μάχη εναντίον του Κορονοϊού. Τα ποσά αυτά θα κατευθυνθούν στον ειδικό λογαριασμό για τον Covid-19.

Απέναντι στην υγειονομική απειλή όλοι είμαστε ίσοι. Όμως στη μάχη απέναντί της, ο καθένας οφείλει να προσφέρει ανάλογα με τις δυνάμεις του. Είμαι σίγουρος ότι την επιλογή αυτή θα ακολουθήσουν και τα άλλα κόμματα»

 

 

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ALCO: Στο 23,5% στην πρόθεση ψήφου η ΝΔ – Πτώση για ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ

Eν αναμονή των ανακοινώσεων για τα νέα κόμματα από τον Αλέξη Τσίπρα

Μ. Αποστολάκη: «Η πρωτιά της ΝΔ είναι πρόβλημα αποκλειστικά του ΠΑΣΟΚ, τα άλλα κόμματα δεν ενδιαφέρονται να ανατρέψουν τη ΝΔ»

Η τοποθέτηση της Μιλένας Αποστολάκη ότι η πρωτιά της ΝΔ αποτελεί πρόβλημα

Κ. Πιερρακάκης: «Εκλογές θα γίνουν το 2027»

Η δήλωση του Κυριάκου Πιερρακάκη ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027