Moσκοβισί: Προϋπόθεση για το χρέος, η συμφωνία στις μεταρρυθμίσεις

2 λεπτά ανάγνωση
9 Μαρτίου 2016

Είναι απαραίτητο ένα καλό μεταρρυθμιστικό σχέδιο, από κοινού με την ελληνική κυβέρνηση, πριν από τις συζητήσεις σχετικά με το χρέος ανέφερε ο Πιερ Μοσκοβισί το πρωί της Τετάρτης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού LCP.

Ο Γάλλος επίτροπος Νομισματικών και Οικονομικών υποθέσεων υπογράμμσε ακόμα ότι «ελπίζουμε να καταλήξουμε σε συμβιβασμό για το Ελληνικό χρέος μέχρι την 1η Μαΐου».

Όσον αφορά την ευρωπαϊκή οικονομία, κατέστησε σαφές ότι η ανεργία των νέων συνιστά μάστιγα για την Ευρώπη και τη Γαλλία και ως εκ τούτου, συνέχισε, θεωρείται αναγκαίος ένας διάλογος για ουσιώδεις μεταρρυθμίσεις που θα αποκλιμακώσουν το πρόβλημα.

Κάνοντας ειδική μνεία στη γαλλική αγορά εργασίας, υποστήριξε ότι πρέπει να υπάρξει μία συζήτηση, στην οποία θα επιτευχθεί η εξισορρόπηση μεταξύ της μεγαλύτερης ευελιξίας και της εξασφάλισης της εργασιακής ασφάλειας.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

UBS: Το εντυπωσιακό comeback των ελληνικών ομολόγων

Από «παράδειγμα προς αποφυγή» στις διεθνείς αγορές χρέους, η Ελλάδα έχει εξελιχθεί

Δημοσιονομικοί κανόνες ΕΕ: επιστροφή στη λιτότητα ή «ευελιξία» για επενδύσεις;

Η συζήτηση για τους νέους δημοσιονομικούς κανόνες της ΕΕ έχει επανέλθει δυναμικά

Focus: Η Γερμανία μπορεί να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας

Να διδαχθεί από την Ελλάδα στα θέματα κράτους πρόνοιας, καλεί το περιοδικό