Ν. Παππάς: Να σταματήσουν τα σενάρια τρόμου για την Ελλάδα

2 λεπτά ανάγνωση
22 Ιουνίου 2015

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN ο υπουργός Επικρατείας, Νίκος Παππάς τόνισε πως όλες οι πλευρές πρέπει να σταματήσουν να ποντάρουν στα σενάρια τρόμου για την Ελλάδα.

Ο Έλληνας υπουργός υπογράμμισε ότι όσοι βάζουν στοιχήματα για την Ελλάδα, πρέπει να σταματήσουν να ποντάρουν στα σενάρια τρόμου.

Όπως εξήγησε εν συνεχεία, κανείς δεν θα πάρει το ρίσκο να θέσει σε κίνδυνο το ευρωπαϊκό οικοδόμημα για μόλις 900 εκ. ευρώ, δηλαδή 0,5% του ΑΕΠ που «χωρίζει» Ελλάδα και δανειστές.

«Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και ο τρόπος» συνέχισε ο κ. Παππάς, προσθέτοντας ότι «είναι η ώρα να αποδειχθεί η Ευρώπη ότι είναι μια ανεκτική ένωση κρατών, ότι μπορεί να είναι ανεκτική απέναντι και στην άσκηση διαφορετικής πολιτικής».

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

MSCI: Τί σημαίνει η αναβάθμιση της Ελλάδας σε ανεπτυγμένη αγορά

Η αναβάθμιση από τον MSCI σε ανεπτυγμένες αγορές προσελκύει επενδύσεις και βελτιώνει

Επιτόκια Fed και ECB: Τί σημαίνουν για την Ελλάδα, δάνεια και ανάπτυξη

Οι αποφάσεις επιτοκίων από FED και ΕΚΤ επηρεάζουν άμεσα δάνεια, επενδύσεις, ανάπτυξη

Morgan Stanley: Overweight στην Ελλάδα – Γιατί προτείνει τράπεζες μετά την αναβάθμιση του MSCI

Η Morgan Stanley διατηρεί σύσταση overweight για την Ελλάδα.