ΝΔ: Ο Πολάκης δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ

2 λεπτά ανάγνωση
18 Νοεμβρίου 2022

Ειρωνικό Tweet του Παύλου Πολάκη, σχετικά με την επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, σχολιάζει με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

Η ΝΔ αναφέρει τον Παύλο Πολάκη ως «alter ego του κ. Τσίπρα», χαρακτηρίζοντας τον ως «εκφραστή της κομματικής «γραμμής» που δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ν.Δ

Την ώρα που επίσημα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδιδε ανακοίνωση καταδικάζοντας την επίθεση στο σπίτι του Άδωνι Γεωργιάδη, το alter ego του κ. Τσίπρα, ο κ. Πολάκης, αναρτούσε ειρωνικό τουιτ για την εν λόγω επίθεση. Θα τον αποδοκιμάσει ο ΣΥΡΙΖΑ; Προφανώς όχι. Άλλωστε έχει αποδειχθεί πολλές φορές, ότι ο κ.Πολάκης είναι ο εκφραστής της κομματικής «γραμμής» και δείχνει το πραγματικό πρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 28,7% η ΝΔ – Στο 5% η Ελληνική Λύση – Στο 4% η Ζ. Κωνσταντοπούλου

Σταθερό προβάδισμα για τη Νέα Δημοκρατία καταγράφει και η δημοσκόπηση της Interview

GPO: Στο 31,4% στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή η ΝΔ – “Γκρεμίζονται Ελληνική Λύση – Πλεύση Ελευθερίας”

Ανοδική τροχιά της ΝΔ καταγράφει η σημερινή δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό

Αν. Δρυμιώτης: «Ο λαγός τρέχει καλύτερα όταν τον κυνηγάνε, η ΝΔ αυτή τη στιγμή είναι ο λαγός»

Η δήλωση του Ανδρέα Δρυμιώτη ότι «ο λαγός τρέχει καλύτερα όταν τον