ΝΔ: «Χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού η εμφάνιση Απατζίδη στη Βουλή»

3 λεπτά ανάγνωση
21 Μαρτίου 2023

Την εμφάνιση της βουλευτού του ΜέΡΑ25, Μαρίας Απατζίδη, στη Βουλή, η οποία ανέβηκε στο βήμα φορώντας μια πλούζα, που έγραφε «57 νεκροί, 156 υποκριτές» για την τραγωδία στα Τέμπη, σχολιάζει με μία σκληρή ανακοίνωση η Νέα Δημοκρατία.

«Τη στιγμή που οι πολίτες ζητούν από όλους σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ειλικρίνεια, κάποιοι συνεχίζουν να εργαλειοποιούν το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών για μικροπολιτικές σκοπιμότητες», σημειώνει η Πειραιώς.

Και προσθέτει πως «η βουλευτής του ΜέΡΑ25 Μαρία Απατζίδη, που πριν από δύο εβδομάδες είχε αποκαλέσει την κυβέρνηση ‘δολοφόνο’, ανέβηκε σήμερα στο Βήμα της Βουλής φορώντας μπλούζα που έγραφε ’57 νεκροί, 156 υποκριτές’».

«Επικίνδυνη πράξη εκφασισμού»

«Πρόκειται για μια ακόμη επικίνδυνη, χυδαία και απαράδεκτη πράξη εκφασισμού, που δεν έχει καμία θέση στον ναό της Δημοκρατίας μας», επισημαίνει η ΝΔ.

Και καλεί τον γραμματέα του ΜέΡΑ25 «να καταδικάσει έμπρακτα τις συγκεκριμένες ενέργειες, όπως οφείλουν να κάνουν και όλα τα κόμματα του ελληνικού Κοινοβουλίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Ρούτσι για ιατροδικαστές: «Όταν δεν ξέρουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους πως να τους έχουμε εμπιστοσύνη;»

Η τοποθέτηση του Πάνου Ρούτσι για τους ιατροδικαστές, με τη φράση «όταν

Στον πλημμυρισμένο Έβρο ο Κ. Μητσοτάκης – Μήνυμα ασφάλειας και εσωκομματικές ισορροπίες

Με φόντο την υπερχείλιση στον Έβρο, ο Κ. Μητσοτάκης μεταβαίνει για το

Π. Ρούτσι: «Θα προσφύγουμε με την κα Κωνσταντοπούλου να μην γίνει εκταφή του παιδιού μου»

Η στάση του Πάνου Ρούτσι να προσφύγει δικαστικά, μαζί με την Ζωή