Νέα επίθεση με μολότοφ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ

3 λεπτά ανάγνωση
31 Ιανουαρίου 2017

Νέα επίθεση με πέτρες και μολότοφ σημειώθηκε στις έντεκα το βράδυ της Δευτέρας εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

Από την επίθεση δεν υπήρξαν υλικές ζημιές και τραυματισμοί, ενώ αντίστοιχο περιστατικό είχε σημειωθεί και τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Υπενθυμίζεται πως τα ξημερώματα της Κυριακής έγινε επίθεση και στο υπουργείο Πολιτισμού, όταν ομάδα νεαρών έριξε τέσσερις βόμβες μολότοφ στην είσοδο του υπουργείου, στην οδό Μπουμπουλίνας, στα Εξάρχεια. Από την επίθεση δεν υπήρξε τραυματισμός, προκλήθηκαν όμως ζημιές σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Χθες, μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» έκαναν λίγο μετά τη 1 μ.μ. κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας ενάντια στην περικοπή των συντάξεων, στις απολύσεις. Προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ 15 άτομα (13 άνδρες και 2 γυναίκες) που λίγη ώρα αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα, δίχως εις βάρος τους να σχηματιστεί δικογραφία.

Το απόγευμα, μέχρι τις 7 μ.μ. περίπου 30 αναρχικοί έκαναν κατάληψη στα γραφεία της «Αυγής» στην Αγίου Κωνσταντίνου σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Μοχάμεντ Α., απεργό πείνας από τις 13 Δεκεμβρίου.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δημοσκοπική πρωτιά για Μητσοτάκη και ΝΔ – Πτώση για Κωνσταντοπούλου και Βελόπουλο

Σταθερό και ισχυρό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας κατέγραψαν δύο νέες δημοσκοπήσεις των

Ο Μ. Κατρίνης άδειασε τον Ν. Ανδρουλάκη: «Δεν είμαι υπέρ των διαγραφών»

Η τοποθέτηση του Μιχάλη Κατρίνη προκαλεί έντονο πολιτικό απόηχο στο εσωτερικό του

Χάρης Δούκας: «Δεν φοβάμαι τη διαγραφή»

Με το ξεκάθαρο μήνυμα ότι οι διαφορετικές – προσωπικές – στρατηγικές βλάπτουν