Νέο κόμμα αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ

2 λεπτά ανάγνωση
12 Ιουλίου 2021

Σήμερα  ανακοινώνεται νέα πολιτική κίνηση που θα έχει το όνομα  «Αριστερή Πρωτοβουλία Διαλόγου και Δράσης» και το συγκροτούν προσωπικότητες που προέρχονται από την ΛΑΕ (εκτός του Π. Λαφαζάνη), το Κομμουνιστικό Σχέδιο (μέλη που αποχώρησαν από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και την ΑΡΑΝ οργάνωση που αποχώρησε από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εντάχθηκε στην ΛΑΕ και αποχώρησε και από εκεί.

Τα περισσότερα στελέχη, προέρχονται από την ΛΑΕ όπως ο Δημήτρης Στρατούλης  ο Κώστας Ησυχος, ο Νίκος Χουντής, ο Στάθης Λεουτσάκος, ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, η Λίτσα Αμανατίδου, η Μαρία Μπόλαρη, η Ιωάννα Γαϊτάνη κ.α. Υπογράφουν και στελέχη της αριστεράς προερχόμενα από το ΝΑΡ όπως Θανάσης Σκαμνάκης και δημοσιογράφοι όπως ο Αντ. Νταβανέλος και ο Άρης Χατζηστεφάνου.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Interview: Στο 34,1% η ΝΔ – Καταλληλότερος ο Κ. Μητσοτάκης με 32,6%

Στο 34,1% μέτρησε τη Νέα Δημοκρατία στην εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος δημοσκόπηση τηςInterview για την εφημερίδα Political.

Opinion Poll: Εκτίναξη 2,5 μονάδων για τη ΝΔ στο 31,4% – Το 56,6% «βλέπει» τρίτη θητεία Μητσοτάκη

Την αλλαγή του κλίματος στην ελληνική κοινωνία λόγω της σύρραξης στο Ιράν

Alco: Στο 25,1% με άνοδο 1,6 μονάδων η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου

Άνοδο 1,6 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει η Νέα Δημοκρατία στη δημοσκόπηση της ALCO