Στο άνοιγμα της Μαρίας Καρυστιανού στην πολιτική αλλά και τους πραγματογνώμονες για το δυστύχημα στα Τέμπη που «είναι εξαφανισμένοι» μίλησε σε συνέντευξή του ο Νίκος Πλακιάς.

Όπως τόνισε στον σταθμό POLITICA 89,8 της Κρήτης και τον Νίκο Τσιλιπουνιδάκη «μιλάω μόνο για την οικογένειά μου, εκπροσωπώ τα παιδιά μου». Προσθέτει ότι «αν κάποιος συγγενής θέλει να εκμεταλλευτεί τη φήμη ή να πολιτικοποιηθεί, είναι δικό του θέμα».

Για το ενδεχόμενο να κατέβει στην πολιτική η Μαρία Καρυστιανού, επισήμανε ότι «μπήκε στην αρένα με τα θηρία» και ότι «από εδώ και πέρα θα κρίνεται ως πολιτικός και όχι ως συγγενής».

«Η εκμετάλλευση του κόσμου που κατέβηκε στους δρόμους ήταν αναμενόμενη. Από την αρχή έλεγα: οι μεν συγκάλυψη, οι δε εκμετάλλευση», είπε και ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να χρωματίσω πολιτικά τα Τέμπη. Η πολιτικοποίηση θα έχει άσχημο αντίκτυπο στην κοινωνία».

Για τη συναυλία στο όνομα των θυμάτων είπε ότι «βγήκα πρώτος και μίλησα εναντίον της συναυλίας. Η σύμβαση έλεγε ότι τα χρήματα θα πάνε στους συγγενείς. Εγώ δεν πήρα τίποτα. Κανείς δεν πήρε τίποτα».

protothema.gr

Facebook Comments