Ν. Ρωμανός: «Λέγανε για 30 τόνους και το πόρισμα μιλάει για 3 – Εργαλειοποιούνται πράγματα εντελώς ανυπόστατα»

3 λεπτά ανάγνωση
5 Φεβρουαρίου 2025

Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, τις νέες αποκαλύψεις για την τραγωδία στα Τέμπη, λέγοντας ότι υπήρξε τεράστια παραπληροφόρηση.

«Λέγανε για 30 τόνους και το πόρισμα μιλάει για 3», ανέφερε, τονίζοντας ότι εργαλειοποιούνται ανυπόστατοι ισχυρισμοί για πολιτικούς σκοπούς. Σύμφωνα με τον ίδιο, η διαστρέβλωση της πραγματικότητας δημιουργεί ψευδείς εντυπώσεις και υπονομεύει τον δημόσιο διάλογο.

Υποστήριξε ότι η κυβέρνηση επιμένει στη διαφάνεια και πως τα επίσημα στοιχεία αποδεικνύουν την ανακρίβεια των αρχικών ισχυρισμών. «Δεν θα επιτρέψουμε τη διασπορά ψευδών ειδήσεων», κατέληξε.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Π. Ρούτσι για ιατροδικαστές: «Όταν δεν ξέρουν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους πως να τους έχουμε εμπιστοσύνη;»

Η τοποθέτηση του Πάνου Ρούτσι για τους ιατροδικαστές, με τη φράση «όταν

Π. Ρούτσι: «Θα προσφύγουμε με την κα Κωνσταντοπούλου να μην γίνει εκταφή του παιδιού μου»

Η στάση του Πάνου Ρούτσι να προσφύγει δικαστικά, μαζί με την Ζωή

Τέμπη: Συγγενείς μπλοκάρουν την εκταφή των παιδιών τους

Στην τραγωδία των Τεμπών, η απόφαση ορισμένων συγγενών να μπλοκάρουν τη διαδικασία