Ντόρα σε Σαμαρά: Όταν η ΝΔ διευρύνθηκε έγινε κυβέρνηση. Όποτε συρρικνώθηκε έγινε αντιπολίτευση

2 λεπτά ανάγνωση
28 Σεπτεμβρίου 2021

Απάντηση στα όσα δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε πρόσφατη συνέντευξή του στα ΝΕΑ, σχετικά με την πολιτική ταυτότητα της ΝΔ και την διεύρυνση στο κέντρο, έδωσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών αν και απέφυγε να αναφερθεί ονομαστικά στον πρώην Πρωθυπουργό, σημείωσε ότι “κάθε φορά που η Νέα Δημοκρατία διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση και πήρε μεγάλα ποσοστά. Όποτε συρρικνώθηκε έγινε αντιπολίτευση”.

Και πρόσθεσε: Η Νέα Δημοκρατία “δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά. Ας μην ανησυχούν οι φίλοι μας στην αντιπολίτευση, η Νέα Δημοκρατία εκφράζει τον εαυτό της”.

Ενώ για το αν μπορεί κάποιος τη δεδομένη στιγμή να αμφισβητήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η κυρία Μπακογιάννη απάντησε: “Δε νομίζω”.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική σταθερότητα ή ανατροπή; Η επόμενη μέρα μετά τις εξελίξεις

Ραγδαίες ανακατατάξεις διαμορφώνονται στο πολιτικό σκηνικό, καθώς οι τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και

ALCO: Στις 11,9 μονάδες η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ – Το 59% δεν θα ψήφιζε το κόμμα Καρυστιανού

Την εικόνα μίας καθαρής, αλλά σχετικά μικρής δημοσκοπικής πτώσης για τη ΝΔ

Παραιτήθηκαν Σκρέκας και Μηταράκης

Τις παραιτήσεις τους υπέβαλαν στον πρωθυπουργό ο γραμματέας της ΝΔ Κώστας Σκρέκας