Ο Άδωνις ζητά την επαναφορά του «Τελεταί Μπούκουρας» στο twitter

2 λεπτά ανάγνωση
5 Σεπτεμβρίου 2020

Αναστάτωση έχει προκληθεί στο ελληνικό twitter μετά τον αποκλεισμό του λογαριασμού «Τελεταί Μπούκουρας», κυρίως γιατί κάποιοι ρίχνουν την ευθύνη για τον αποκλεισμό σε χρήστες που είναι fan του Άδωνι Γεωργιάδη ή ακόμα και τον ίδιο τον υπουργό, γιατί ο Μπούκουρας έγραψε σχόλιο «Καλησπέρα κύριε Γεωργιάδη» σε ανάρτηση που ανέφερε ότι ο υπουργός ήρθε σε επαφή με κρούσμα κορωνοιού.

Όταν το account με το ιδιαίτερο black humorμπλοκαρίστηκε από το twitter ύστερα από αναφορές άλλων χρηστών, δημιουργήθηκε το trend #free_teletai_Mpouk.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ένωσε τη φωνή του με όσους ζητούν επαναφορά του Μπούκουρα, δείχνοντας ότι ο ίδιος δεν είχε παρεξηγηθεί με το σχόλιο.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Έμαθα ότι έριξαν τον @Teletai_Mpouk κακώς! Μου αρέσει η ελευθερία του λόγου και το χιούμορ ακόμη και όταν ξεπερνά ορισμένες φορές τα όρια. Ενώνω την φωνή μου λοιπόν με όσους θέλουν να επανέλθει για να μιλάμε χωρίς εμπόδια»

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λ. Λαζόπουλος για επαναφορά Χρυσοχοΐδη – Γεωργιάδη: «Τέξας…»

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει τον ανασχηματισμό και την επαναφορά Χρυσοχοΐδη – Γεωργιάδη

Ξεσπά η Ζ. Κουτσελίνη: «Παρουσιαστές εκπομπών έχουν ομάδες από πίσω και έχουν δικά τους email/twitter για να βρίζουν την αντίπαλη εκπομπή»

Μετά τις δηλώσεις του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος υποστήριξε ότι λόγω του

Σάλος στο Twitter με την Στεφανίδου: Έδειξε την κοιλιά της μάνας που έχασε δύο βρέφη

Στο στούντιο της εκπομπής T-Live του Alpha, ήταν η 23χρονη μητέρα που