Ο Αλ. Τσίπρας καλύπτει τον Π. Πολάκη: “Όχι, δεν θεωρώ ότι ο κ. Πολάκης κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ”

2 λεπτά ανάγνωση
21 Ιανουαρίου 2022

“Γιατί επιμένετε; Όχι, δεν θεωρώ ότι ο κ. Πολάκης κάνει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ”, ήταν η φανερά ενοχλημένη απάντηση που έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας όταν ερωτήθηκε επίμονα για τον πρώην υπουργό και βουλευτή στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Kontra Channel.

Στη συνέντευξή του έδειξε με κάθε τρόπο ότι καλύπτει πλήρως τον Παύλο Πολάκη φροντίζοντας να στείλει σαφές μήνυμα και στο εσωτερικό του κόμματός του που πλέον δυσφορεί. Ο Α. Τσίπρας ξεκαθάρισε ουσιαστικά ότι ο “εκλεκτός” του είναι εντός κομματικής γραμμής. ” 

“Θέλω να πω ότι τα κόμματα είναι πολυσυλλεκτικά. Και θέλω να πω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα στο οποίο υπάρχει και ο Πολάκης και ο Δραγασάκης, και ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος και ο Ηλιόπουλος. Είναι ένα πολυσυλλεκτικό κόμμα. Και μάλιστα στόχος μου είναι να γίνει ακόμα πιο πολυσυλλεκτικό”, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιος άραγε της πρότεινε το υπουργείο Δικαιοσύνης;

Η δημόσια τοποθέτηση της Μ. Καρυστιανού περί δήθεν πρότασης για ανάληψη του

Interview: Στο 26,4% και προς 3η θητεία η ΝΔ – Καταλληλότερος πρωθυπουργός ο Κ. Μητσοτάκης με 31,5%

Η μεγάλη δημοσκόπηση της Interview για το POLITIC έρχεται να αποτυπώσει ένα

Marc: Στο 31,4% η ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης “ανέβασε” τα ποσοστά του στην καταλληλότητα στο 32,6%

Σταθερή ανάκαμψη για τη Νέα Δημοκρατία που φτάνει πλέον στο 31,4% στην