Ο Γ. Φλωρίδης επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ

4 λεπτά ανάγνωση
7 Ιανουαρίου 2015

«Επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΠΑΣΟΚ, της δημοκρατικής παράταξης, θα είναι ο Γιώργος Φλωρίδης που συστρατεύεται στον αγώνα που δίνουμε για την χώρα και τη παράταξη», αναφέρει ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, σε δήλωσή του.

«Ο Γιώργος Φλωρίδης πιστεύει σταθερά και έμπρακτα στα προτάγματα της ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας για ένα σύγχρονο, κανονικό, κράτος στην υπηρεσία του πολίτη και της ανάπτυξης, για μια Ελλάδα ξανά ισχυρή και ανταγωνιστική μέσα στην Ευρώπη.

Έχει μακρά διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ, πάντα σε στενή επαφή με την κοινωνική βάση της παράταξης και είχε το δημοκρατικό και παραταξιακό ήθος να παραιτηθεί και να παραδώσει τη βουλευτική έδρα του, όταν διαφώνησε με τις καταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί, πριν τον ανασχηματισμό του Ιουνίου 2011.

Πορευτήκαμε μαζί από τα φοιτητικά μας χρόνια στη Νομική Σχολή Θεσσαλονίκης και σε πολλές κρίσιμες φάσεις.

Μέσα σε αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες προεκλογικές συνθήκες, ο Γιώργος Φλωρίδης μπορεί να συμβάλλει σημαντικά στην προβολή των μηνυμάτων μας. Στο να μας ακούσουν οι πολίτες και να γίνει αντιληπτός ο εγγυητικός ρόλος που μόνο το ΠΑΣΟΚ, η δημοκρατική παράταξη μπορεί να παίξει, γιατί κρατάει ψηλά την ευθύνη.

Ανάλογης ποιότητας είναι το σύνολο του ψηφοδελτίου επικρατείας, όλες οι θέσεις του οποίου, ως θέσεις τιμής και μάχης, είναι ισότιμες», επισημαίνει ο κ. Βενιζέλος.

Άφησε ένα σχόλιο

Your email address will not be published.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοινό ψηφοδέλτιο στις εκλογές προτείνει ο Σ. Φάμμελος στον Ν. Ανδρουλάκη

Πρόταση στο ΠΑΣΟΚ για συγκρότηση κοινού ψηφοδελτίου στις προσεχείς εκλογές έκανε ο

Γιώργος Αυτιάς: «Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, όμως είμαι πρώτος στις καρδιές των ανθρώπων»

Οι αναμνήσεις του Γιώργου Αυτιά από τις μέρες του ρεπορτάζ στον δρόμο.

Παπαργυρόπουλος για την υποψηφιότητα του γιου του με τον Κασσελάκη: “Με τις αδερφές δεν έχω καμία αντίρρηση”

Τον Αργύρη Παπαργυρόπουλο υποδέχτηκε στο πλατό του “Πρωινού” ο Γιώργος Λιάγκας.